Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Bana yine hasret var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Orası öyle malesef. Zaten göreve baslarken yapacaklari her seyi simdi iki ayak bir pabuca girince yapiyolar. Torrent’e haksizlik etmek istemiyorum ama bu ortamda zaten başarılı olması çok zor. Takim psikolojisi ayrı, camia ayrı. İyi hiçbir şey yok tek Terim’in dehlenmesi var o da benim için yeterliÇok geç bile kaldılar, hocayı kovalım yeni hoca gelsin, bir sürü skandal olay vs ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Ulan adam yeni sözleşme uzattik zaten neyinden kurtuldukrezalet arkadaş...
milyonlarca dolar veriyoruz beş para kazanamadan satıyoruz.

Real madrid başkanı iyi transfer olurFlorentino gelecek diye düşünüyorum..
o zaman her futbolcuyu kirala bonservisle kimseyi alma behzat vasat yorumlarını kendine sakla lütfenNiye zorunlu alalım kardeşim gelir ayagi mayagi kirilir onla mi ugrasacagiz
baya dümdüz gitmiştinStandart.. Kendime hiç mukayyet olamıyorum küfür kıyamet kopuyor bu ara
Burdan bunu çıkarmak da ayrı bir seviye tersten falan mi okuyorsunuz ne yapiyorsunuzo zaman her futbolcuyu kirala bonservisle kimseyi alma behzat vasat yorumlarını kendine sakla lütfen
kardeş aldığın her topçu risk ayağı kırılabilir diye bonservisle adam mı almayacaksınBurdan bunu çıkarmak da ayrı bir seviye tersten falan mi okuyorsunuz ne yapiyorsunuz
O niye ceza yedi yav. Bende diyorum niye yok BUGedson 2 gun icinde aciklanmazsa @Oğuzhan Omicronun kalan cezasini ustlenirim
Kardes 10 milyon euro zorunluyla topcu mu kiralanir? Biz avrupa kulubu degiliz para yok ayni seyleri yazdirma bana yazmisim mustafa’ya ona bakkardeş aldığın her topçu risk ayağı kırılabilir diye bonservisle adam mı almayacaksın
Degerli kardesim dayanamadi takim icindeki ihanetlere ve sovduO niye ceza yedi yav. Bende diyorum niye yok BU
mario gomeste öyleydi ama show yaptıHer iki haftada bir: costa sakatlandi haberi mi okumak istiyorsun?