Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahta hakkaten kahretsin arkadaş ya. Bir tane yönetimde (Aysal hariç) transfer konusunda yeteneğin zerresi yok. Sanki sneijder drogba getirecekler bana yapacağınız 2 mevkiye transfer yapamayacaksanıź ne diye oturursunuz o koltuklara. Hersene eksik başlayıp eksik bitiriyoruz ligi.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Çok geç bile kaldılar, hocayı kovalım yeni hoca gelsin, bir sürü skandal olay vs ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Orası öyle malesef. Zaten göreve baslarken yapacaklari her seyi simdi iki ayak bir pabuca girince yapiyolar. Torrent’e haksizlik etmek istemiyorum ama bu ortamda zaten başarılı olması çok zor. Takim psikolojisi ayrı, camia ayrı. İyi hiçbir şey yok tek Terim’in dehlenmesi var o da benim için yeterli

bu takımın sıkıntıları lig başından beri belliydi. , transfer sezonu açılmadan planlı bı şekilde 2,3 oyuncu alınsaydı , bugün Giresun, k.pasa, trabzon tam 9 puanı atmıştık cebe 3te 3 başlayıp süper bir hava yakalamıştık

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson 2 gun icinde aciklanmazsa @Oğuzhan Omicronun kalan cezasini ustlenirim

Yav hala ''önlibero planı'' filan diye haberler görüyorum.Aga transfer dönemi bitiyor ne planı siz dalga mı geçiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt