Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
HaaaaLan yine almazsanız gedson u var ya ana bacı döverim artık size yeter da rezilliğiniz kepazeler sizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaaaaLan yine almazsanız gedson u var ya ana bacı döverim artık size yeter da rezilliğiniz kepazeler sizi
bendeArkadaşlar yeri burası değil ama apple uygulamasını bulamıyorum, kullanımdan kalktı mı acaba?
8,5 veren vardır mutlaka ,çocuk bize gelmek istiyor deniyor hep,bu çocuk kaliteli bi oyuncu , 8,5 tan fazla eden bi futbolcu,benfica değer vermedi çocuğa ve bence bu ona travma yaşattı ,bizdede her klüpte olmayan bi bağı yaşayınca mutlu olduğum klüpte oynamak istiyorum diye diretti büyük ihtimal.Benfica bizim taraftarın isteğini gördü tabi son ana kadar bir şey koparma peşinde
O adama 8.5 veren başka takım bulamazlar
Bu kadar net.
ben kullanıyordum ,geçen gün sistem her tarafta darbe yedi sanırım.bende nasıl olsa vardır diye sildim tekrar yüklerim düzelir dedim.malesef bulamadık,silmeseydim keşkeTeşekkürler bilgi için
İnşallah yüklenir ya, browserdan mümkün değil takip edemiyorum
terimin 3 sekizle oynama düşüncesi diye bahsediliyordu ,buyüzden berkan taylan cica üçlüsüyle oynadık.Sezon başından belliydi yırtıcı bir 6 numara alınmadı. Orta saha çok yumuşak kaldı.
Melo, Fernando gibi örnekler varken bu tarz bir isim alınmaması müthiş bir plansızlık.
Haluk Yürekli:
"Galatasaray'ın, 'Galatasaray küme düşmeyecek' diyen bir başkanı var. Bu bile başarısızlıktır!"
Adama soru geliyor küme hattının yakınındasınız düşme ihtimalimiz var diye. Sonra adamın verdiği gaza bak taraftara. Aynı cevabı Terim verse belki de kahraman ilan edecek.
Bu adamı ve ekürisinin haberiyle de burda insanlar için yorumlar yapılıyor.
Hiçbiri sekiz numara değilterimin 3 sekizle oynama düşüncesi diye bahsediliyordu ,buyüzden berkan taylan cica üçlüsüyle oynadık.