Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kullanıyordum ,geçen gün sistem her tarafta darbe yedi sanırım.bende nasıl olsa vardır diye sildim tekrar yüklerim düzelir dedim.malesef bulamadık,silmeseydim keşke
Aynı şeyi yapmışız
Ben de silip tekrar yüklersem düzelir belki dedim, sonra appstore’da bulamadım :)
Üstüne bir de şifreyi bulamadım
Şifre soforlama mailleri de hep spam’e düşüyormuş, defalarca denedim, mesajlar attım, ‘ya bir Allah’ın kulu yardım etsin’ falan diye
Meğer ben spam’e baktım sanıp bakmamışım
1 haftadır foruma girmeye çalışıyorum :))

Fatih
Boey.. Nelsson.. Marcao.. Pva
Kılınç.. 6.. Gedson.. Kerem
Mohamed.. Gomis

Sokarım pas futboluna kaleyi gördüğünüz yerden vurun

Sol Bek Omer ?Sag Bek 1.5 senedir top gormeyen Omar .Pva ve Alpaslani ortasahada deneyen Torrent Bey bakalim daha neler gorucez.

Bu arada çok uzun zamandır ilk kez browserdan giryorum, ‘profesör10’ yazıyor
O ne oluyor acaba?

Bizim yapacamiz ilk is

Benficadan Gedson transferiyle ugrasan,yoneticiye transfer etmek.

Transfer boyle yapalir

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’i bende takip ediyorum ama işin b*okunu çıkarmaya başladılar. Belli ki içerden haber alamıyorlar artık. Net olarak algı yapıyorlar. He bu Başkan ve yönetimi başarısız ve istifa etmeliler o ayrı konu. Ama bunlar belden aşağı vuruyorlar.

Ayin 2 sinde uefa listesi :))

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’i bende takip ediyorum ama işin b*okunu çıkarmaya başladılar. Belli ki içerden haber alamıyorlar artık. Net olarak algı yapıyorlar. He bu Başkan ve yönetimi başarısız ve istifa etmeliler o ayrı konu. Ama bunlar belden aşağı vuruyorlar.
Gedson olmadi diyen ilk onlardi bugün. Dogru cikti

İkisinin de sağlığı yerinde olursa inşallah, güzel bir rotasyon
3 ay sakatlık geçiren kendini toparlayana kadar 1 ay geçiyor. Omar 1 senedir yok. Ciddi bir sağlık probleminden üstelik. Kolay kolay donebilecegini sanmıyorum Omar in. Sağ bek boey in iyi veya kötü olmasına göre şekil alır.

GscimbomMobile

yönetimi eleştirelim hatta seçim olsun gönderelim hepsine ok

ama ortada terim odaklı büyük bir saldırı olduğu da ortada

haluklar uğurlar şunlar bunlar 2 haftada her ince ayrıntıyı bilir oldular

ne oldu galatasaray 3 hafta önce başarılı mıydı

ışıtan ya da burak 3 hafta önce püri pak mıydı
Klasik ft yalaga,önemsiz

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson iyi olsa başka takımlar da isterdi diyerek kendimizi avutabiliriz

Bütün transferlerde Terim'in onayı vardı ne demek? Adam gibi söylesene kardeşim sen tabi ''ADAM'' san! çık söyle şu oyuncuları biz istedik bu oyuncuları terim istedi şunu şunu veto ettik bunlarıda terime önerdik yani zorladık desene tabi ADAM'San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt