Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer söylentileri için bir yorum yapayım;

- Victor Wanyama : MLS'ten gelecek her adam için ümitsizim, bundan daha fazlasını De Jong oynadı kariyer olarak, bize MLS'ten geldi PTT topçusu gibiydi.

- Bafe Gomis : 30+ gelecek her topçu için umut beslemem ancak Bafe bu ligin bug'ı. 35'lik Diouf'un falan show yaptığı ligde her türlü işimizi görür, Mostafa'ya çok şey katar.

- Gedson : Uzayan transferlerin hiç biri bize katkı sağlamadı doğru düzgün, gelmesini çok isterim ama hemen katkı vermesini beklemek hayal.

Transfer söylentileri için bir yorum yapayım;

- Victor Wanyama : MLS'ten gelecek her adam için ümitsizim, bundan daha fazlasını De Jong oynadı kariyer olarak, bize MLS'ten geldi PTT topçusu gibiydi.

- Bafe Gomis : 30+ gelecek her topçu için umut beslemem ancak Bafe bu ligin bug'ı. 35'lik Diouf'un falan show yaptığı ligde her türlü işimizi görür, Mostafa'ya çok şey katar.

- Gedson : Uzayan transferlerin hiç biri bize katkı sağlamadı doğru düzgün, gelmesini çok isterim ama hemen katkı vermesini beklemek hayal.
güzel yorumlar katılıyorm geneline mls önyargıları dışında ama o da anlaşılabilir. tebrikler

Maalesef bu takima hoca, oyuncu, baskan, yonetici vs. degil bildigin yeni taraftar profili lazim. Korkunc bir hale geldi taraftar profili ve zamaninda kicimizla guldugumuz fb bjk taraftarindan bir farki kalmadi. Adam sene basi gencler alin gerekirse bir iki sene sampiyon olmayalim diye bagiriyor ve o tarz bir proje yapiliyor. 6 ay geciyor ayni adam bagiriyor umurumda degil kimi alirsaniz alin genc almayin sabredecek guc kalmadi diyor. Fatih Terim istifa etsin diye bir yerlerini yirtan adam, hoca gidince yonetime salliyor. Sacma sapan bir “muhabir” kicindan haber uyduruyor. Adam geliyor yonetime salliyor, vs. vs. Daha bu tarz o kadar ornekler var ki inanilir gibi degil. Zaten eski tayfada bu tiplerden ve muhabbetleriden biktigi icin artik foruma da girmiyor. Neyse oyle geldi aklima yazayim dedim.
forumda böyle şeyler normal , çok takılma derim , 2 hafta önce marcao 40 70 arası diyenler , ts maçından sonra 10 milyona sutlasak süper olur diyor , haftaya Kerem 150 milyon olur Mart ayı gibi 5 lira vereen varsa gitsin denir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdas MM bizim ne oyun tarzimiza ne de mevcut kadromuza uygun bir topçu değil. Zaman umarım beni haksız çıkarır.
İstediğim tarz adam Amokachi gibi delici, topla dripling yapan ve iş bitiren adam ve ben bildim bileli öyle bir forvetimiz olmadı. (Nonda dahil)
ben çok ölüp bittiğinden değil , takımda santrafor yok o yüzden dedim , amokachi zamanında h.sukur, Arif ilie gibi süper golculerimiz vardı zaten , amokachiye niye takıldın o kadar iyi oyuncuydu ama onun 3 sezonda attığı golü Arif bile 1 sezonda atıyordu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt