- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
diagne veya mostafa mohammed uygundur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

oranın altyapısından çıkmıştı galiba , imkanlar dahilinde ama St Etienne çok kötü durumda, bizim gibi
Sözde danışmanlık dendi ama dış basında o da olmayacak diye yazıldı.Linki bulursam kopyalarim.Danışmanlık şirketi üzerinden devam edilecek falan yazıyordu rnkdas, yanlış mı hatırlıyorum.
güzel yorumlar katılıyorm geneline mls önyargıları dışında ama o da anlaşılabilir. tebriklerTransfer söylentileri için bir yorum yapayım;
- Victor Wanyama : MLS'ten gelecek her adam için ümitsizim, bundan daha fazlasını De Jong oynadı kariyer olarak, bize MLS'ten geldi PTT topçusu gibiydi.
- Bafe Gomis : 30+ gelecek her topçu için umut beslemem ancak Bafe bu ligin bug'ı. 35'lik Diouf'un falan show yaptığı ligde her türlü işimizi görür, Mostafa'ya çok şey katar.
- Gedson : Uzayan transferlerin hiç biri bize katkı sağlamadı doğru düzgün, gelmesini çok isterim ama hemen katkı vermesini beklemek hayal.
1 saat boş boş konuştu, sonra süre bitti dedi.Tam Türk işi program oldu.Altaylı bu Campos ile ilgili soru sormadı. Aslında bomboş bir söyleşiydi. Sorulan sorular da taca atıldı Başkan tarafından.
forumda böyle şeyler normal , çok takılma derim , 2 hafta önce marcao 40 70 arası diyenler , ts maçından sonra 10 milyona sutlasak süper olur diyor , haftaya Kerem 150 milyon olur Mart ayı gibi 5 lira vereen varsa gitsin denirMaalesef bu takima hoca, oyuncu, baskan, yonetici vs. degil bildigin yeni taraftar profili lazim. Korkunc bir hale geldi taraftar profili ve zamaninda kicimizla guldugumuz fb bjk taraftarindan bir farki kalmadi. Adam sene basi gencler alin gerekirse bir iki sene sampiyon olmayalim diye bagiriyor ve o tarz bir proje yapiliyor. 6 ay geciyor ayni adam bagiriyor umurumda degil kimi alirsaniz alin genc almayin sabredecek guc kalmadi diyor. Fatih Terim istifa etsin diye bir yerlerini yirtan adam, hoca gidince yonetime salliyor. Sacma sapan bir “muhabir” kicindan haber uyduruyor. Adam geliyor yonetime salliyor, vs. vs. Daha bu tarz o kadar ornekler var ki inanilir gibi degil. Zaten eski tayfada bu tiplerden ve muhabbetleriden biktigi icin artik foruma da girmiyor. Neyse oyle geldi aklima yazayim dedim.

Saint Ettiene taraftarı kafadan kırık baya Lyona gitti diye zamanında aforoz ettiler adamı engel olurlar ayrıca Gomis yetiştiği yer bile olsa paraci adam Ettiene de o para yok
umarım Fildişi Mısırı tokatlarda Mostafa hemen döner
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
www.getfootballnewsfrance.com
forumda böyle şeyler normal , çok takılma derim , 2 hafta önce marcao 40 70 arası diyenler , ts maçından sonra 10 milyona sutlasak süper olur diyor , haftaya Kerem 150 milyon olur Mart ayı gibi 5 lira vereen varsa gitsin denir
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu deyince biatci diyorlarBelliydi zaten Luis Campos bu karmaşık ortama gelmez danışman olarak devam edebilir o ayrı![]()
Luis Campos will not join Galatasaray as director - Get French Football News
Julien Maynard of Téléfoot reports this afternoon that contrary to local reports, former Lille and Monaco director Luis Campos will not be joining Galatasaray.www.getfootballnewsfrance.com
ben çok ölüp bittiğinden değil , takımda santrafor yok o yüzden dedim , amokachi zamanında h.sukur, Arif ilie gibi süper golculerimiz vardı zaten , amokachiye niye takıldın o kadar iyi oyuncuydu ama onun 3 sezonda attığı golü Arif bile 1 sezonda atıyorduRenkdas MM bizim ne oyun tarzimiza ne de mevcut kadromuza uygun bir topçu değil. Zaman umarım beni haksız çıkarır.
İstediğim tarz adam Amokachi gibi delici, topla dripling yapan ve iş bitiren adam ve ben bildim bileli öyle bir forvetimiz olmadı. (Nonda dahil)
O da sözde.Herhangi bir sorumluluğu, kulüp adına girişimi vs.olmaz.En fazla telefona çıkar, öneri sunar.Özetle böyle bir profesyonel iş olmaz.Belliydi zaten Luis Campos bu karmaşık ortama gelmez danışman olarak devam edebilir o ayrı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvete Yedlini koy daha cok gol atarvasat oglu vasat