Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan
luyindama nelsson marcao
boey cica berkan pva
feghouli
mostafa kerem
Böyle bir rolde Emre Kılınç bence sol tarafı da kaldırabilirdi, hem orta saha özelliği olan top kullanabilen bir oyuncu hem de sol ayağıyla çizgiyi kullanan hücum tarafı güçlü bir kenar oyuncusu

PvA / Emre Kılınç ile orda bayağı güçlü olabilirdik

Luyindama oyun kurma konusunda çok iyi bir adam değil ama rakibi karşılama/ fiziksel üstünlük kurma hatta hava toplarında üstüne stoper yok Luyindamanın sağlam olduğu zaman

1643201804161.png

A Spor'da Ceyhun Eriş eski futbolcu Galatasaray'ın orta sahasını sevdiğini söyledi.Galatasaray'ın orta sahaya transfer yapmaması düşüncesindeymiş.Sıkıntı oyundaymış.Uefa Ligi'nde bu orta sahayla takım gruptan çıktı diyo.Serkan da aynı düşünceye sahibim.Gomis'in bile ne yapacağı soru işaretiyken ben olsam Mohamed'i göndermezdim veya göndermeye çalışsam da alacağım forvet Gomis olmazdı dedi.Galatasaray 1 transfer yapmalı o da Okan'ı geri çağırmalı veya o tarz bi kaleciyi kiralamalı.Moderatör de dün başkanın açıklamasını dinledik en fazla 2-3 transfer olur olursa dedi.Bu şekil izledim programı :D
akasya-durağı-sinan-1-hd-yeni.JPG

Muslera
Boey Nelsson Luyindama Ömer
Berkan Marcao Gedson
Feghouli Mostafa Kerem

Koyun bari Marcao'yu 6 no ya adam alamayacaksak. Yada bir yerli stoper koyup PVA sol beke.

A Spor'da Ceyhun Eriş eski futbolcu Galatasaray'ın orta sahasını sevdiğini söyledi.Galatasaray'ın orta sahaya transfer yapmaması düşüncesindeymiş.Sıkıntı oyundaymış.Uefa Ligi'nde bu orta sahayla takım gruptan çıktı diyo.Serkan da aynı düşünceye sahibim.Gomis'in bile ne yapacağı soru işaretiyken ben olsam Mohamed'i göndermezdim veya göndermeye çalışsam da alacağım forvet Gomis olmazdı dedi.Galatasaray 1 transfer yapmalı o da Okan'ı geri çağırmalı veya o tarz bi kaleciyi kiralamalı.Moderatör de dün başkanın açıklamasını dinledik en fazla 2-3 transfer olur olursa dedi.Bu şekil izledim programı :D
Ekli dosyayı görüntüle 148863
Sığır

Ekli dosyayı görüntüle 148863
Küme düşmemizi istiyor p*zevenkler.

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig takımı Ümraniyespor'a, Galatasaray'dan orta saha geldi.

Ümraniyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı fakat Domenec Torrent'in izin vermemesi nedeniyle transferini askıya aldığı Atalay Babacan konusunda mutlu sona ulaştı.

Torrent'ten izin çıktı
Galatasaray'da yeni teknik direktör Domenec Torrent, Atalay Babacan'ın sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralanmasına izin verdi. Atalay bugün Ümraniyespor'un kadrosuna dahil olacak.

Geçen sezon Adanaspor'a kiralandı
Geçtiğimiz sezonu Adanaspor'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki merkez orta saha turuncu-beyazlılarda 20'si ilk 11, 29 maçta oynadı ve 3 gol, 2 asist yaptı.

Gökay Güney'e izin yok!
Atalay Babacan dışında Gökay Güney de Ümraniyespor'un transfer listesinde yer alan isimlerden birisiydi fakat İspanyol hoca henüz Gökay'ın ayrılığına izin vermedi.

Atalay getmiş. Gökayı bırakmıor ama idmanda da görmedim herifi.

Kayserispor o kadar orta sahası varken gidip Kouyate'yi almak istiyo bizim başkan gidip takımda 6 Numara oyuncu yokken futbolu salan Wanyama'yı alma düşüncesinde.Kouyate'yi biz alalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt