Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 602
- 518
- 2.163
Troller iyi çalışıyor. Bu yönetim, bu takıma transfer YAPAMAYACAK...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir rolde Emre Kılınç bence sol tarafı da kaldırabilirdi, hem orta saha özelliği olan top kullanabilen bir oyuncu hem de sol ayağıyla çizgiyi kullanan hücum tarafı güçlü bir kenar oyuncusuokan
luyindama nelsson marcao
boey cica berkan pva
feghouli
mostafa kerem
Kimsede enerji bırakmadılar renktas neden olcak. 3 yıl iyi idare etti taraftar saçma sapan oyuncular izlemeye. 3 yıldır ortasahamiz yok. Yönetim degissede transferler bitmiyor...Burasi neden olu gibi
SığırA Spor'da Ceyhun Eriş eski futbolcu Galatasaray'ın orta sahasını sevdiğini söyledi.Galatasaray'ın orta sahaya transfer yapmaması düşüncesindeymiş.Sıkıntı oyundaymış.Uefa Ligi'nde bu orta sahayla takım gruptan çıktı diyo.Serkan da aynı düşünceye sahibim.Gomis'in bile ne yapacağı soru işaretiyken ben olsam Mohamed'i göndermezdim veya göndermeye çalışsam da alacağım forvet Gomis olmazdı dedi.Galatasaray 1 transfer yapmalı o da Okan'ı geri çağırmalı veya o tarz bi kaleciyi kiralamalı.Moderatör de dün başkanın açıklamasını dinledik en fazla 2-3 transfer olur olursa dedi.Bu şekil izledim programı![]()
Ekli dosyayı görüntüle 148863
Berkan'ın yerine hemen agresif bir 6 numara pls.Taylan'ın beceremediği işi Berkan hiç beceremez kanka. En azından Taylan'ın uzun topları filan iyiydi. Berkan pas özürlüsü.
Küme düşmemizi istiyor p*zevenkler.A Spor'da Ceyhun Eriş eski futbolcu Galatasaray'ın orta sahasını sevdiğini söyledi.Galatasaray'ın orta sahaya transfer yapmaması düşüncesindeymiş.Sıkıntı oyundaymış.Uefa Ligi'nde bu orta sahayla takım gruptan çıktı diyo.Serkan da aynı düşünceye sahibim.Gomis'in bile ne yapacağı soru işaretiyken ben olsam Mohamed'i göndermezdim veya göndermeye çalışsam da alacağım forvet Gomis olmazdı dedi.Galatasaray 1 transfer yapmalı o da Okan'ı geri çağırmalı veya o tarz bi kaleciyi kiralamalı.Moderatör de dün başkanın açıklamasını dinledik en fazla 2-3 transfer olur olursa dedi.Bu şekil izledim programı
Ekli dosyayı görüntüle 148863
Kolpa Kemal cezali onun adina tessekur ederim
Maalesef yoh..@Musap Aydinli sabahtan beri yoğunluğumun arasında ara ara foruma giriyorum. Hala kırmızıyı vermemişsin?
Ver kırmızıyı coşalım
Al sana kirmizi@Musap Aydinli sabahtan beri yoğunluğumun arasında ara ara foruma giriyorum. Hala kırmızıyı vermemişsin?
Ver kırmızıyı coşalım