Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.769
- 23.161
- 2.393
Bunu gördünüz mü? Sinirlerim bozuldu
Bu nasil bir seviye düşmesidir. Her gelen gideni neden aratıyor galatasaray da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama beklentimiz 3-4 ise bu fiyata inmezler.Gedson’un 1.5 yil sozlesmesi kaldi. Avrupa’da 5 gun sonra transfer donemi bitiyor. Benfica bu transfer doneminde satmazsa sezon sonu daha az paraya gider.
Seviye düşmesi değil ya bizim halk ve taraftar grupları böyle vasıfsızlatı televizyonda izliyor seviyor bunlarla aranı iyi tutmadığında Haluk iti gibi işte vurmaya çalışıyor sürekliBu nasil bir seviye düşmesidir. Her gelen gideni neden aratıyor galatasaray da.
Ertemi de çağırmazsın ama. Ertem'in bizim taraftarda karşılığı yok ki. Programinda yorum yapan eski hakem eskisi bizim başkana atar gider yapıyor bizim ki ne yapiyor onları ağırlıyor bu nasil bir kalite düşmesidir.Seviye düşmesi değil ya bizim halk ve taraftar grupları böyle vasıfsızlatı televizyonda izliyor seviyor bunlarla aranı iyi tutmadığında Haluk iti gibi işte vurmaya çalışıyor sürekli
Ertem Ahmet Çakar ile program yapmıyor. Ertem'in karşılığı yok ama programında olan Oğuz Altay'ın bizim taraftarda karşılığı var. Bana göre Ertem'in çağrılması büyütülecek bir şey değil ve aşırı gereksiz. Benim rahatsız olduğum başkanın kolay ulaşılabilir biri olması asıl sorun bu. Bu zaten kendisinin Galatasaray başkanı olacak güçte olmadığını kanıtlıyor. Galatasaray başkanı böyle kolay ulaşılabilir biri olmamalı Genel Kurul üyeleri hariçErtemi de çağırmazsın ama. Ertem'in bizim taraftarda karşılığı yok ki. Programinda yorum yapan eski hakem eskisi bizim başkana atar gider yapıyor bizim ki ne yapiyor onları ağırlıyor bu nasil bir kalite düşmesidir.
Asıl sıkıntı o zaten benim kizdigimda orasi. Ertem direk baskana ulaşabiliyor. Daha secilmeden candas tolgaya hesap veriyordu. Böyle mi olmasi lazim bir galatasaray baskaninin seviyesi.Ertem Ahmet Çakar ile program yapmıyor. Ertem'in karşılığı yok ama programında olan Oğuz Altay'ın bizim taraftarda karşılığı var. Bana göre Ertem'in çağrılması büyütülecek bir şey değil ve aşırı gereksiz. Benim rahatsız olduğum başkanın kolay ulaşılabilir biri olması asıl sorun bu. Bu zaten kendisinin Galatasaray başkanı olacak güçte olmadığını kanıtlıyor. Galatasaray başkanı böyle kolay ulaşılabilir biri olmamalı Genel Kurul üyeleri hariç
Ofansif anlamda diyorum 2 10 numara ile oynuyorduk.simdi 1 tane bile 10 numara yok22 yıl önceki olay hadi prime selcuk Melo sneijder desen tamam da çok eskiye gitmişin renktaş biz artık o büyük kulüp değiliz lokal bir takımız kendi ligimizde büyük işte
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi Nalbant daha kaldiramaz bu Forum.Bu kadar ezbere konusmak islemciyi hafifletiyor mu reyiz?