Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu gördünüz mü? Sinirlerim bozuldu

kafayi yediler iyice. şuan panikten ne yaptıklarını bilmiyorlar. bu ışıtan ın haluk ve gökhan ın programa katıldığından itibaren geçerli. elleri ayaklarına dolandı terim i gönderdikten sonra.

Bu nasil bir seviye düşmesidir. Her gelen gideni neden aratıyor galatasaray da.
Seviye düşmesi değil ya bizim halk ve taraftar grupları böyle vasıfsızlatı televizyonda izliyor seviyor bunlarla aranı iyi tutmadığında Haluk iti gibi işte vurmaya çalışıyor sürekli

medya desteği şart.. bu süreçte bir çok kişiye ödün verilecektir.

Seviye düşmesi değil ya bizim halk ve taraftar grupları böyle vasıfsızlatı televizyonda izliyor seviyor bunlarla aranı iyi tutmadığında Haluk iti gibi işte vurmaya çalışıyor sürekli
Ertemi de çağırmazsın ama. Ertem'in bizim taraftarda karşılığı yok ki. Programinda yorum yapan eski hakem eskisi bizim başkana atar gider yapıyor bizim ki ne yapiyor onları ağırlıyor bu nasil bir kalite düşmesidir.

Fener ve jk kamp için Antalya'ya gidiyormuş. Bizde böyle bir durum var mı? Gerçi yönetim para yok demiş olabilir.

Ertemi de çağırmazsın ama. Ertem'in bizim taraftarda karşılığı yok ki. Programinda yorum yapan eski hakem eskisi bizim başkana atar gider yapıyor bizim ki ne yapiyor onları ağırlıyor bu nasil bir kalite düşmesidir.
Ertem Ahmet Çakar ile program yapmıyor. Ertem'in karşılığı yok ama programında olan Oğuz Altay'ın bizim taraftarda karşılığı var. Bana göre Ertem'in çağrılması büyütülecek bir şey değil ve aşırı gereksiz. Benim rahatsız olduğum başkanın kolay ulaşılabilir biri olması asıl sorun bu. Bu zaten kendisinin Galatasaray başkanı olacak güçte olmadığını kanıtlıyor. Galatasaray başkanı böyle kolay ulaşılabilir biri olmamalı Genel Kurul üyeleri hariç

Hani sert 6 numara oyuncuların transfer haberi için Galatasaray Yeni Melosu'nu buldu diye haber yapıyolar ya bu oyuncu için de Galatasaray yeni De Jong'unu buldu diye haber yapılır :D

Ertem Ahmet Çakar ile program yapmıyor. Ertem'in karşılığı yok ama programında olan Oğuz Altay'ın bizim taraftarda karşılığı var. Bana göre Ertem'in çağrılması büyütülecek bir şey değil ve aşırı gereksiz. Benim rahatsız olduğum başkanın kolay ulaşılabilir biri olması asıl sorun bu. Bu zaten kendisinin Galatasaray başkanı olacak güçte olmadığını kanıtlıyor. Galatasaray başkanı böyle kolay ulaşılabilir biri olmamalı Genel Kurul üyeleri hariç
Asıl sıkıntı o zaten benim kizdigimda orasi. Ertem direk baskana ulaşabiliyor. Daha secilmeden candas tolgaya hesap veriyordu. Böyle mi olmasi lazim bir galatasaray baskaninin seviyesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt