- 1 Mayıs 2018
- 57.274
- 48.071
- 3.873
bu is cok uzadi
bence gedson gelmiyecek yukse coktan istanbulda olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söyleyin bir daha anmasın benim adımı
Dinçer de trip mi atmış ? Bu nasıl kulüp yönetimi ya...Herhalde Erden Timur gene bir transferi daha bitirdi. Gomis olabilir. Ondan mı böyle bir çıkış. Buna yordum ama. O yapıyor da biz yapmadık mı gibi geldi. Bir kıskançlık sezdim. Allah bize sabır versinnnn![]()
azaphan albayrak ın düzgün konuşabileni. ikisi de varını yoğunu kulübe verir ama fazla duygusallar. haluk ve gökhan dinç in programa da sponsor olmuş. ışıtan a acımasızca saldıran bu ikili azaphan karşısında süt dökmüş kedi. azaphan ın çevresi ve parasının karşılığını fazlasıyla aldığının karşılığıdır bu. iyi galatasaraylı isimlere takılmadan iyi iletişim kurduğun taktirde desteğini esirgemez takıma. gomis için de destek lazımsa bir telefona bakar yarin hallederim onu da diyor. nası bir para varsa adamda artık. allah daha da versin tabi kulübe yansır bu sonuc.ta.![]()
Buyurun bu konuyu kullanabilirsinizAtış serbest başlığı istiyoruz
Son gune kadar bekliyoruz.bu is cok uzadi
sponsorlar olarak ortak paydamız galatasaray ben sponsorluk anlasması yapan kişilere teşekkür ediyorum onlar da bana etsin e getiriyor konuyu ama gereksiz işler tabi. sponsorlar birbirine değil gs a katkı sağlıyor diye niye teşekkür etsin ki yani.Tabii ya, biz memnun oluruz o başka. Üstte twitleri görünce zamanlama manasız geldi ama GSmize karşı maddi yardım işinde yarışmaları hoşumuza gider. Ben de yanlış olmasın dediğim, sanki biliyormuş gibi yazdıysam affola, ona yordum. Sanki gene transferi Erden bitirdi haberi gelecek sadece ona yine büyük Cimbomlu olmasa ne yapardık tribine girmiş gibi algıladım.
Ama duygusallık zor, doğru. Ona da hak veriyorum bu anlamda. Besbelli kırılmış.![]()
GS menfaatleri için rafa kaldırırızSon gune kadar bekliyoruz.
Ben bu hikayenin sonunu bir yerden hatirladim..