Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müsterih olun,, Sinan Bolat ile transferi kapatırız
20220126_031247.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalı başkanım pozitif vakaları yine ne tesadüf maç olmayan haftaya denk getirmiş ,para olunca korona icin tarih bile secbiliyorsun demek

Dinçer de trip mi atmış ? Bu nasıl kulüp yönetimi ya...Herhalde Erden Timur gene bir transferi daha bitirdi. Gomis olabilir. Ondan mı böyle bir çıkış. Buna yordum ama. O yapıyor da biz yapmadık mı gibi geldi. Bir kıskançlık sezdim. Allah bize sabır versinnnn 🤣

azaphan albayrak ın düzgün konuşabileni. ikisi de varını yoğunu kulübe verir ama fazla duygusallar. haluk ve gökhan dinç in programa da sponsor olmuş. ışıtan a acımasızca saldıran bu ikili azaphan karşısında süt dökmüş kedi. azaphan ın çevresi ve parasının karşılığını fazlasıyla aldığının karşılığıdır bu. iyi galatasaraylı isimlere takılmadan iyi iletişim kurduğun taktirde desteğini esirgemez takıma. gomis için de destek lazımsa bir telefona bakar yarin hallederim onu da diyor. nası bir para varsa adamda artık. allah daha da versin tabi kulübe yansır bu sonuc.ta. :)

Ulan 1.5 sene sonrasını sen niye düşünüyorsun kardeşim ya al geç anasını satayım rumenlere 6 verince mutlusun benfica altyapılı daha 6 ay önce 40 milyon euro etiketi olan adama geldi mi opsiyon koydular alamıyoruz.

Madem korkun bankalar birliği çıkarsın televizyona dersin galatasaraylılar ateşleyin paraları alalım diye herkes elini taşın altına koyar parayı 2 ay sonra havale edersin.

Adama cinnet geçirtirsiniz siz yeminle bak yazın da aynı boku yaptınız millet 2 ay transfer beklerken gidip ne idüğü belli olmayan herife bir çırpıda 2.5 milyon euro saçtınız. Abdurrahim imzaları olmasa sayısal olarak bile eksik başlatacaktı bunlar takımı muhtemelen.

Yapacağınız birkaç görev var 2 tane adam gibi oyuncu alacaksın +1'de gomis. Uefa'ya bildireceksin bunları lig için de 2 tane de kiralık yabancı kovalayacaksınız. Uefa'da olur da tur atlarsak insanlar daha kenetlenecek sonrası allah kerim. Son olarak da mayıs ayında seçimle birlikte defolup gideceksiniz.

Ulan takımın en büyük eksiği oyuncularken önce hocayı gönderip sonra oyuncu almamak aptallıktır angutluktur. Terim ile iki ileri bir geri bir şekilde ligde orta sıralarda bitirirdin zaten. Neyin çabaları neyin hesapları.

Neymiş bir hayali varmış. Tövbe est

azaphan albayrak ın düzgün konuşabileni. ikisi de varını yoğunu kulübe verir ama fazla duygusallar. haluk ve gökhan dinç in programa da sponsor olmuş. ışıtan a acımasızca saldıran bu ikili azaphan karşısında süt dökmüş kedi. azaphan ın çevresi ve parasının karşılığını fazlasıyla aldığının karşılığıdır bu. iyi galatasaraylı isimlere takılmadan iyi iletişim kurduğun taktirde desteğini esirgemez takıma. gomis için de destek lazımsa bir telefona bakar yarin hallederim onu da diyor. nası bir para varsa adamda artık. allah daha da versin tabi kulübe yansır bu sonuc.ta. :)

Tabii ya, biz memnun oluruz o başka. Üstte twitleri görünce zamanlama manasız geldi ama GSmize karşı maddi yardım işinde yarışmaları hoşumuza gider. Ben de yanlış olmasın dediğim, sanki biliyormuş gibi yazdıysam affola, ona yordum. Sanki gene transferi Erden bitirdi haberi gelecek sadece ona yine büyük Cimbomlu olmasa ne yapardık tribine girmiş gibi algıladım. 🤣

Ama duygusallık zor, doğru. Ona da hak veriyorum bu anlamda. Besbelli kırılmış. 🤣

Taraftarı tribüne çekecek oyuncu gomis penaltı alacak oyuncu gomis alın geçin.
Cagne gerçekten penaltı olsa bile hakemler vermiyor gomis farklı bir karakter psikolojik olarak da faydalı

Tabii ya, biz memnun oluruz o başka. Üstte twitleri görünce zamanlama manasız geldi ama GSmize karşı maddi yardım işinde yarışmaları hoşumuza gider. Ben de yanlış olmasın dediğim, sanki biliyormuş gibi yazdıysam affola, ona yordum. Sanki gene transferi Erden bitirdi haberi gelecek sadece ona yine büyük Cimbomlu olmasa ne yapardık tribine girmiş gibi algıladım. 🤣

Ama duygusallık zor, doğru. Ona da hak veriyorum bu anlamda. Besbelli kırılmış. 🤣
sponsorlar olarak ortak paydamız galatasaray ben sponsorluk anlasması yapan kişilere teşekkür ediyorum onlar da bana etsin e getiriyor konuyu ama gereksiz işler tabi. sponsorlar birbirine değil gs a katkı sağlıyor diye niye teşekkür etsin ki yani. :)

azaphan ağır terimci bu arada. judo ile sponsorluk yapıldığı sırada hocayla yollar ayrıldı. eğer canlı yayında olmasak lansmanı ertelerdim o kadar üzüldüm dedi. yönetimde bulunma teklifi gelirse başkanlardan katılır mısınız diye sordular. ben yönetimde olayım baskan olayım diye sponsor olmuyorum, sevgimden oluyorum dedi.
ft aday olursa ve listesinde isterse sizi ne dersiniz? dediler. ft isterse başka diye cevap verdi. :D

ışıtanı falan da sevmiyor belli. haluk ve gökhan bir kaç yerde ışıtan a laf çaktı güldü geçti. sponsor olma durumu terim in td olması ve bir projeye başlamasıyla alakalıydı bence. sonra elmas ın duruşu tavrı vs gelmiş gibi algıladım ben.

TS maçı sonrası servis habermiş.
Sarı-kırmızılı yönetim bugün öğleden sonra Mangala'nın menajerleri ile bir araya geldiği ve Belçikalı oyuncunun transferinin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. (Salim Manav)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt