Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sponsorlar olarak ortak paydamız galatasaray ben sponsorluk anlasması yapan kişilere teşekkür ediyorum onlar da bana etsin e getiriyor konuyu ama gereksiz işler tabi. sponsorlar birbirine değil gs a katkı sağlıyor diye niye teşekkür etsin ki yani. :)

azaphan ağır terimci bu arada. judo ile sponsorluk yapıldığı sırada hocayla yollar ayrıldı. eğer canlı yayında olmasak lansmanı ertelerdim o kadar üzüldüm dedi. yönetimde bulunma teklifi gelirse başkanlardan katılır mısınız diye sordular. ben yönetimde olayım baskan olayım diye sponsor olmuyorum, sevgimden oluyorum dedi.
ft aday olursa ve listesinde isterse sizi ne dersiniz? dediler. ft isterse başka diye cevap verdi. :D

ışıtanı falan da sevmiyor belli. haluk ve gökhan bir kaç yerde ışıtan a laf çaktı güldü geçti. sponsor olma durumu terim in td olması ve bir projeye başlamasıyla alakalıydı bence. sonra elmas ın duruşu tavrı vs gelmiş gibi algıladım ben.

Evet aklıma bir de bu geldi. Bugün Ünal Aysal röportajında da eğer istifalar devam ederse seçim olabilir gibi...Yani sayıca artması. Başka bir yönetim ya da dediğiniz gibi Terim ile ya da istediği kişiyle de bu yola devam etme fikri de olabilir. Bana zamanlaması çok saçma geldi, direkt Erden Beyi yani Nef üzerinden bunu dile getirmesi de. Transfere yordum ama bu dediğiniz şeyler de olabilir. Yoksa tabi ki kim, neden, niye teşekkür etsin ki. Galatasaray asıl onların değerine marka katıyor. Daha önce bu seneye kadar ayrıca hep lafta idi katkısı. Sinan aracılığıyla hep bir şeyler diyordu ama aktif olarak görmüyorduk. Erden beyi daha çok tanıyorum bu anlamda. Burak'a sallayabilir. Ona biz bile yapıyoruz🤣 Ama dediğinizden yola çıkarsam zaten bu yönetim iğne ipliğine bağlı bir ilişki içindeymiş ki bu kadar kırılganlar. Işıtan ve Burak bir grup, bunlar bir gibi. Bunun sonu nasıl olacak bakalım...

dying-hungry-and-thirsty.gif

Dransfeeer

Neyzen Tevfik gibi her şeye sövesim var

Cicaldau için 6m veriliyorsa Gedson için 7-8m euro tartışma konusu bile olamaz.

1,5 + 7,5 zorunlu opsiyon Gedson icin bence fazla para. Gercekci olursak, adamin son 2 senede belki 10 dan biraz fazla iyi maci var ve onlarin hepsi herhalde bizde yapti. Yani o rakami düsük olarak görünülse, simdiye kadar onu baska birisi o rakama kapardi.

Bence kiralik bedeli ile beraber 7 milyondan fazla verilmemeli. Biz simdi alamazsak, yazina kadar 500 dakika zor oynar ve degeri iyice düser. 2025e kadar sözlesmesini uzatsa bile o degerini yükseltmez.

1,5 + 7,5 zorunlu opsiyon Gedson icin bence fazla para. Gercekci olursak, adamin son 2 senede belki 10 dan biraz fazla iyi maci var ve onlarin hepsi herhalde bizde yapti. Yani o rakami düsük olarak görünülse, simdiye kadar onu baska birisi o rakama kapardi.

Bence kiralik bedeli ile beraber 7 milyondan fazla verilmemeli. Biz simdi alamazsak, yazina kadar 500 dakika zor oynar ve degeri iyice düser. 2025e kadar sözlesmesini uzatsa bile o degerini yükseltmez.
20220126_032421.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt