Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer olmayacak beklemeyiniz
had sınırlarını aşmayalımteşekkür ederiz y. AK bey
had sınırlarını aşmayalım
sponsorlar olarak ortak paydamız galatasaray ben sponsorluk anlasması yapan kişilere teşekkür ediyorum onlar da bana etsin e getiriyor konuyu ama gereksiz işler tabi. sponsorlar birbirine değil gs a katkı sağlıyor diye niye teşekkür etsin ki yani.![]()
azaphan ağır terimci bu arada. judo ile sponsorluk yapıldığı sırada hocayla yollar ayrıldı. eğer canlı yayında olmasak lansmanı ertelerdim o kadar üzüldüm dedi. yönetimde bulunma teklifi gelirse başkanlardan katılır mısınız diye sordular. ben yönetimde olayım baskan olayım diye sponsor olmuyorum, sevgimden oluyorum dedi.
ft aday olursa ve listesinde isterse sizi ne dersiniz? dediler. ft isterse başka diye cevap verdi.
ışıtanı falan da sevmiyor belli. haluk ve gökhan bir kaç yerde ışıtan a laf çaktı güldü geçti. sponsor olma durumu terim in td olması ve bir projeye başlamasıyla alakalıydı bence. sonra elmas ın duruşu tavrı vs gelmiş gibi algıladım ben.
1,5 + 7,5 zorunlu opsiyon Gedson icin bence fazla para. Gercekci olursak, adamin son 2 senede belki 10 dan biraz fazla iyi maci var ve onlarin hepsi herhalde bizde yapti. Yani o rakami düsük olarak görünülse, simdiye kadar onu baska birisi o rakama kapardi.
Bence kiralik bedeli ile beraber 7 milyondan fazla verilmemeli. Biz simdi alamazsak, yazina kadar 500 dakika zor oynar ve degeri iyice düser. 2025e kadar sözlesmesini uzatsa bile o degerini yükseltmez.

29 ocak gedson-torent
Altay, 3 de 0 puan ceken nobreyi kovdunie renkhan
Açtığı konuda gedson gelmedi diyenie renkhan