- 1 Mayıs 2018
- 57.274
- 48.071
- 3.873
Terzi: 2 Şubat'a kadar Gedson hariç 1 6 numara ve 1 forvetin yetişeceği bilgisi kulüp tarafından bize iletildi. Gedson transferini BElmas yürütüyor.
elmas yurutuyorsa, opsiyon yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terzi: 2 Şubat'a kadar Gedson hariç 1 6 numara ve 1 forvetin yetişeceği bilgisi kulüp tarafından bize iletildi. Gedson transferini BElmas yürütüyor.
Ertem şener ne derse o bundan sonra
Allah razı olsun faturayı kesen memurdan.
Şehit düşmüşsünTaylana ettim kanka
Bunlar bizi oyalıyor yav hiç ümidim yoktransferler gelmedi, keyif yok.
Başkanıma karşı tavrın beni üzmekteelmas yurutuyorsa, opsiyon yok.
Aslında küfür de sayılmaz makul bir tepkiydi, direk şahsına bir hakaretim olmadı. Bulunduğu ortamı terketmesi yönünde argo bir tabirde bulunmuştumŞehit düşmüşsün
havaalanı kapalıymışSimdi yarin Gedson ucaga binecekmi. O yönde haberler vardi.
medeni bir eleştiri gözümdeAslında küfür de sayılmaz makul bir tepkiydi, direk şahsına bir hakaretim olmadı. Bulunduğu ortamı terketmesi yönünde argo bir tabirde bulunmuştum
üzdün.Banlayalım arkadaşı @Süper Moderatör
seversinTransfermarkt Wanyamayı %84 bize gösteriyor.
1 cisim yaklaşıyor maalesef yaw
Aynen öyle takımdaşım, ligte zaten kalırız ne gerek var transfere o zaman. Düşeriz falan diyenleri yatırıp kaldırasım varuefa için transfer olmazsa
hiç yapmayın
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayir .Oyle bisey olsa camia daha cok birlesir.Geri donusumuzde efsane olurkume dusersek galatasaray'ı tutmayı bırakır mısınız?