- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
böyle yönetimin taaaaaa...................musap hani transfer baronuydun kanks çamaşır makinesi çıktın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle yönetimin taaaaaa...................musap hani transfer baronuydun kanks çamaşır makinesi çıktın
böyle yönetimin taaaaaa...................
Ben sana o hakki veriyorumKeske benimde 2 kere daha kufir etme hakkim olsa.Hakan M.Samet N.Ve Behzat K.isimli sahislari kevgire cevirirdim.Ama butun haklarimi kullandim
Ts'ye oyuncuları sattıktan sonra istifa etmek.... Bilemedim.
Keske benimde 2 kere daha kufir etme hakkim olsa.Hakan M.Samet N.Ve Behzat K.isimli sahislari kevgire cevirirdim.Ama butun haklarimi kullandim
SAKİN KALALIMBen sana o hakki veriyorum
Bana once kufrunu et sonrada iletisim bilgilerini ver,soz raporlamiyacam,hatta ceza alirsanda ben ustlenecem bununda garantisini veriyorum
Daha sonra once adli,sonrada fiziksel olarak o kufurlerin karsiligini verecegimide taahhut ediyorum
@Emrah Duvar sevim kos kavga cikardim
Yellow Red'in 3'lü ekibi var her gece, öneririm.Birkaç tane izleyebileceğimiz GS haber içerikli YouTube kanalı tavsiyesi ?
Mi Note 10 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben cok sakinimde herif ismimizi yazip kufur edecem diyor cok ilgincSAKİN KALALIM
etmemiş rtaş ederse cezasını verir yönetimimiz birbirinizden haz almıyorsanız basın engeli geçin benceBen cok sakinimde herif ismimizi yazip kufur edecem diyor cok ilginc
atalay denen vitaminsiz neden niğdeye gitmedi kadir bey hesap verne diyonuz
red stagi exlicem bu gidislecaptain morgan duruyormu
Dogru valla haklisinda bu zamana kadar millete sovmus kimsede ustelemeyince bunu yapilabilir kilmis kendinceetmemiş rtaş ederse cezasını verir yönetimimiz birbirinizden haz almıyorsanız basın engeli geçin bence
bana edebilirsin reis banlamasinlar, arada sinir etmek için alıntılıyorum hiç agresifte yapmıyosun :'(Keske benimde 2 kere daha kufir etme hakkim olsa.Hakan M.Samet N.Ve Behzat K.isimli sahislari kevgire cevirirdim.Ama butun haklarimi kullandim