atalay denen vitaminsiz neden niğdeye gitmedi kadir bey hesap ver
nigde icin fazla iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atalay denen vitaminsiz neden niğdeye gitmedi kadir bey hesap ver
sanmam niğdeyi ligde tutamazdınigde icin fazla iyi
Adamlar siyasetteki bazı kişilere yaranmak için Bursaspor'un gençlerini Trabzon'a peşkeş çekip istifa etmişler komedi gibi bir hal aldı artık. Enis Destan biz isteriz 3 milyon+ Yunus derler, Trabzon'a 600 bin euroya verirler. Bursaspor'yn stoperini Fener istemişti bu dönem adamlardan 1.5 milyon euro istemişler, şimdi 3 genci 29 milyon Tl'ye verdiler Trabzon'a.. Trabzon'un yurt içindeki tüm transferlerinde siyaset etkisini görebilirsiniz. Mesela şuan Trabzon Umut Güneş'i istesin 1.5 milyon euro Biz, Fb falan istesin 4'ten kapı açılır.Bursaspor'da Emin Adanur istifa etti: "Görev süremizce bırakın maddi destek vermeyi, tek bir maça dahi gelmeyen, ben buradayım diye destek vermeyen şehrimizin dinamiklerini ve istifa etmem için elinden geleni yapanları Bursaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum." (enBursa)
Ts'ye oyuncuları sattıktan sonra istifa etmek.... Bilemedim.
Adamlar siyasetteki bazı kişilere yaranmak için Bursaspor'un gençlerini Trabzon'a peşkeş çekip istifa etmişler komedi gibi bir hal aldı artık. Enis Destan biz isteriz 3 milyon+ Yunus derler, Trabzon'a 600 bin euroya verirler. Bursaspor'yn stoperini Fener istemişti bu dönem adamlardan 1.5 milyon euro istemişler, şimdi 3 genci 29 milyon Tl'ye verdiler Trabzon'a.. Trabzon'un yurt içindeki tüm transferlerinde siyaset etkisini görebilirsiniz. Mesela şuan Trabzon Umut Güneş'i istesin 1.5 milyon euro Biz, Fb falan istesin 4'ten kapı açılır.
ne zaman değiştireceksin profilindeki vasıfısızıBosuna AKP spor demiyoruz
ne zaman değiştireceksin profilindeki vasıfısızı
sana yazıklar olsun ışıtan kulüp için ne yapabilmiş de arkasında duruyorsunSonuna kadar isitanciyiz.
sana yazıklar olsun ışıtan kulüp için ne yapabilmiş de arkasında duruyorsun
o ne demekonu cekme bunu cek
dieng gelsin
moderatörü meşgul etme ilginçbir başlık açacağım hazır ol@Emrah Duvar kankama sor
Contract expires:Jun 30, 2026
suan gorusmeye baslasak, 2022 aralik ayinda anca biter.
Size gece kolpası getirdim acıkmışsınızdır