- 1 Mayıs 2018
- 57.281
- 48.079
- 3.873
Kor topal sacma sapan gol yedirmeyen bir 6
Gedson
Gomis
mutlaka olmali
Gedson
Gomis
mutlaka olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Bas parayı getir' devri kapanalı çok oldu.Bu vasıfsızlardan hala transfer bekleyenler var, adamlar beceriksiz her anlamda. 36 yaşındaki Gomisi ikna etmeye çalışıyorlar seviyeyi düşünün...
Yaw sco demeden o islere inanmayinBugün için Gedson'un uçuş numarasına kadar veren birisi vardı twitter'da. Ne oldu o acaba?
Hocam ne amaçladin bunu yazarkenGalatasaray Bafetimbi Gomissporda demek ha
transfer yok yüreğim
36 yaşındaki adama gidilmesi komedi zaten adamın istediği paraya gelmiyorum bile. Gerekirse basacaksın parayı eksik bölgeyi tamamlayacaksın hala aytaçlarla taylanlarla oynuyoruz.'Bas parayı getir' devri kapanalı çok oldu.
O da 6 milyona bakıyormuş.Bari Okan'ı getirseler geriye
Bu hamleye bile fitim
Zaten başka da bir şey beklemiyorum bu işbilmezlerden

Gidildiğini sanmıyorum. Onların gelelim dediği açık.36 yaşındaki adama gidilmesi komedi zaten adamın istediği paraya gelmiyorum bile. Gerekirse basacaksın parayı eksik bölgeyi tamamlayacaksın hala aytaçlarla taylanlarla oynuyoruz.
Oral Sever kardeşim havada ucusan 36 yaşindaki Gomisin 2-3 milyon istemesi haberleri beni sinirlendirdiHocam ne amaçladin bunu yazarken
Belli bölgelerde artık kalite olmalı gidip asuncao gibi bir adam alacaklarsa hiç almasınlar.Gidildiğini sanmıyorum. Onların gelelim dediği açık.
"Gerekirse basacaksın parayı".
Bu anlayış yüzünden menajerler oyuncak ediyor kulübü zaten. 500 binlik oyuncuyu 5 milyona satıyorlar sana. Bu yönetimin en çok desteklediğim tavrı bu. Doğrusunu yapıyorlar.