Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli bölgelerde artık kalite olmalı gidip asuncao gibi bir adam alacaklarsa hiç almasınlar.

Kalite konusunda katılıyorum ama Asunciao hiç oynamadı ki adam akıllı. Taylan / Berkan'dan artısını eksisini bile bilmiyoruz. Trasnfer anlayışı / takım kurma yanlışlarını apaçık ortaya koyan bir konu Asunciao mesela.

Gidildiğini sanmıyorum. Onların gelelim dediği açık.

"Gerekirse basacaksın parayı".

Bu anlayış yüzünden menajerler oyuncak ediyor kulübü zaten. 500 binlik oyuncuyu 5 milyona satıyorlar sana. Bu yönetimin en çok desteklediğim tavrı bu. Doğrusunu yapıyorlar.
"Gerekirse basarsın parayı" bir transfer anlayışı olursa ifade ettiğin gibi batıyoruz renkdaş. Ama bazen istediğin oyuncu puzzleda olmaz parça ise ona bastırabiliyor olmak lazım biraz.( Özel bir oyuncuyu kastetmiyorum)

Bu yönetimin tavrı ise zorunluluk gibi geliyor bana. Eminim şu an para çözebiliyor olsa çoktan basmıştı parayı.

Kalite konusunda katılıyorum ama Asunciao hiç oynamadı ki adam akıllı. Taylan / Berkan'dan artısını eksisini bile bilmiyoruz. Trasnfer anlayışı / takım kurma yanlışlarını apaçık ortaya koyan bir konu Asunciao mesela.
Konya maçında canlı izledim alt yapıdan birini koysak daha az ezilirdi fizik olarak inanılmaz geri o bölge için. Taylan Berkan da en fazla yedek olabilecek potansiyelde, pas takımı kurmuşuz güya ama en çok golü hatalı paslardan yiyoruz komple saçmalık.

Konya maçında canlı izledim alt yapıdan birini koysak daha az ezilirdi fizik olarak inanılmaz geri o bölge için. Taylan Berkan da en fazla yedek olabilecek potansiyelde, pas takımı kurmuşuz güya ama en çok golü hatalı paslardan yiyoruz komple saçmalık.
Ona %100 katılırım. Bartuğ / Atakan / Sağ beke Mahmut falan denensede gönlüm coşsa. 4 M Berkan pas özürlüsü - 27 yaşında hayallerde olacak kadar para kazanan bir taylan var. Bunlar komik işler ama sırf yönetimlik olaylarda değil.

En büyük farkedilmeyen yanlış FT ile B.Elmas yönetimin beraber işe başlamasıymış besbelli - cünlü hiç bir şey de dikiş tutmadı. Bu tabii ki yönetimin sorumluluğudur.

Ona %100 katılırım. Bartuğ / Atakan / Sağ beke Mahmut falan denensede gönlüm coşsa. 4 M Berkan pas özürlüsü - 27 yaşında hayallerde olacak kadar para kazanan bir taylan var. Bunlar komik işler ama sırf yönetimlik olaylarda değil.

En büyük farkedilmeyen yanlış FT ile B.Elmas yönetimin beraber işe başlamasıymış besbelli - cünlü hiç bir şey de dikiş tutmadı. Bu tabii ki yönetimin sorumluluğudur.
Bu yönetimin önümüzdeki sezonu görebileceğini sanmıyorum o yüzden transfer falan çok takip etmiyorum artık yeni gelecek yönetim, hoca vs. yapılan hataları tekrar etmesinler kafi.

benim inandığım kadro yapılanması kaliteli ilk 11 arkasına alt yapıdan ve genç oyuncuların olması anca bu şekilde ilerlenebilir.

Bu hocayı çok yoruyor diye sabote eden olmazssa ,takımı hem takım hemde oyuncuları bireysel anlamda geliştireceğine çok inanıyorum.
Adam eksiklikleri hızlıca halletmeye çalışıyor.ayak tenisi dışında şut orta pas bol bol çalıştırıyor 10 gündür.bu adam oyuncuları tamamiyle tanısın işe yaramayan silip atacaktır.şuan her oyuncuya yeni hoca olduğundan iyi niyetli bi şans tanıdığını düşünüyorum.yönetim sezon başında terime verdiği desteği transfer anlamındada her anlamda vermeli.özellikle taraftar vermeli ki oyuncular sabote etme edemesin ,hoca sevileiğini hissederse gönül bağıylada işini yapacaktır

Transfer perdenin son gününde ancak 2 transfer açiklanacak gibi gorunuyor, onun biride gedson olacak gibi. Rezilik resmen… bu takima en az 6 transfer lazim ama hayatta yapmazlar… siki tuttunun beyler

1643281797049.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt