Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson - Barkley
------- Cica --------
Sizce bu orta uclu verimli olur mu?
Not : Barkley nasil oyuncu bilmiyorum. Forumda yazilanlara gore kafamda canlandirdim.

Yav dha ne bekliyorlar bundan daha iyi bir sözleşme şartı mı olur yav. Adamı 1.5 sene oynatınca değeri belki 20-30'lara çıkacak.

Bok attığımız hangi yönetim varsa geleni daha da bok çıkıyor şaka gibi ya.
Doğru adama doğru parayı vereceksimiz altı üstü
Allah yuzumuze guler de AL'de bir tur atlarsak piyasasi 20 milyondan baslar

Sanırım sorun kasada para yok ya da kısıtlı ve aşılması durumunda kayyum muhabbeti var bankalar anlaşması yüzünden
Bankaları birliğinin parasını ödediğin sürece kim nereye ne atıyor yahu. Onun da ödemesine daha var zaten.

Bu kulüp bahanematik oldu. Yazın oyuncu satış zamanı gelince kulüpler oyuncu satmamız gerktiğini biliyor o yüzden istediğimiz fiyata satamıyoruz yalanını salacaklar ortaya.
Yeryüzünde bu kulüp kadar beceriksizliğine bahane üreten başka kulüp görmedim ben.

Bankaları birliğinin parasını ödediğin sürece kim nereye ne atıyor yahu. Onun da ödemesine daha var zaten.

Bu kulüp bahanematik oldu. Yazın oyuncu satış zamanı gelince kulüpler oyuncu satmamız gerktiğini biliyor o yüzden istediğimiz fiyata satamıyoruz yalanını salacaklar ortaya.
Yeryüzünde bu kulüp kadar beceriksizliğine bahane üreten başka kulüp görmedim ben.
Bahane mevzusuna katılıyorum ama gelirine göre banka bir limit veriyor harcaman için; istesen de aşamıyorsun limiti. Gelir bulsun, sponsor vs ayarlasın dersen haklısın ama bunları yapmadan limitin üstüne çıkamıyor.

Bunca rezilliği yaşatan yönetime derhal görevden el çektirilmesi gerekir

bunca haberden sonra gedson gelmezse gerçekten döverek yollanmalı Gs tarihinin gördüğü en rezil başkanı

O zaman da yazmıştım. Gerekirse Avrupa'dan yeniden ceza alınacaktı,belki transfer tahtası kapalı olacaktı ama bankalar birliği anlaşmasını kabul etmeyecektik. Tabi anlaşma için tek baskının ekonomik olmadığı da bir gerçek. Taraftar tepkisinden çekinmezler veya başka sebep ile borç kapatılmazsa çok canımızı yakacaklar.

Burak elmas her anlamda faciaya doğru gidiyor ibra olayına gerek kalmadan kongreye gitmesi gerekli
Samimiyetine guvenirdim elmasın ama samimiyet yerini sinsilige birakti

Fener sezon sonu sozlesmesi bitecek olan sol bek Konan’in transferini bitirmis. Reims’e 1.5 milyon euro odeyecekler.

City'nin 100'den fazla futbolcusu vardır kiralık gönderdiği vs Fm'de öyleydi :D yok mu 1 tane 185 üstü 6 numara, yok mu hızlı kanat oyuncusu vs :D 100 bin e falan kirayalalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt