Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.217
- 101.415
- 5.238
Bi biz varız giremedikleri İsmailo zaman gelsinler çöksünler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi biz varız giremedikleri İsmailo zaman gelsinler çöksünler![]()
Allah yuzumuze guler de AL'de bir tur atlarsak piyasasi 20 milyondan baslarYav dha ne bekliyorlar bundan daha iyi bir sözleşme şartı mı olur yav. Adamı 1.5 sene oynatınca değeri belki 20-30'lara çıkacak.
Bok attığımız hangi yönetim varsa geleni daha da bok çıkıyor şaka gibi ya.
Doğru adama doğru parayı vereceksimiz altı üstü
Bankaları birliğinin parasını ödediğin sürece kim nereye ne atıyor yahu. Onun da ödemesine daha var zaten.Sanırım sorun kasada para yok ya da kısıtlı ve aşılması durumunda kayyum muhabbeti var bankalar anlaşması yüzünden
tabi tarağı toplayıp kaçırsınlar klübüBi biz varız giremedikleri İsmail
Bahane mevzusuna katılıyorum ama gelirine göre banka bir limit veriyor harcaman için; istesen de aşamıyorsun limiti. Gelir bulsun, sponsor vs ayarlasın dersen haklısın ama bunları yapmadan limitin üstüne çıkamıyor.Bankaları birliğinin parasını ödediğin sürece kim nereye ne atıyor yahu. Onun da ödemesine daha var zaten.
Bu kulüp bahanematik oldu. Yazın oyuncu satış zamanı gelince kulüpler oyuncu satmamız gerktiğini biliyor o yüzden istediğimiz fiyata satamıyoruz yalanını salacaklar ortaya.
Yeryüzünde bu kulüp kadar beceriksizliğine bahane üreten başka kulüp görmedim ben.
Borcunu odemeni sağlayacakBanka bizim klübü alıp napıcak?