Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
alanya kadrosu böyle olucak sanırım
fatih
boey nellson marcao ömer
taylan berkan
emre cica kerem
halil
boey nellson marcao ömer
taylan berkan
emre cica kerem
halil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mindfulness buyusuNe büyüsü yapıyormuş üstat
igor tudor?Bide Kuşum Aydin yapin ismimi tam olsun
Eskidendiigor tudor?
yakışmışEskidendi
İdeal kadromuzalanya kadrosu böyle olucak sanırım
fatih
boey nellson marcao ömer
taylan berkan
emre cica kerem
halil
Kanks bence Nzonzi düz değildi aslında ayağı iyiydi buna göre keşke kavga etmeseydi hocayla. Ama Josuha da ondan daha temaslı oynuyor ligimize daha yatkın. Ben Torrent'den yola çıktığımda Gedson'la yanyana değilde arkalı önlü 6-8 gibi oynayacaklarını düşünüyorum. Sekizler ofansif mobil takılacak. Lage'in elinde parlarken Gedson arkasında Fejsa veya Florentino vardı onlarda öne çok hareketlenen stil sayılmaz. Torrent nasıl bir kurgu tasarlıyor bakalım.Sakatlik riski hadi neysede oyuncu profili olarak fazla duz ve defansif degilmi nzonzigillerden
Bize gedsonun yanina statik degilde dinamik biri lazim bence
Bide Kuşum Aydin yapin ismimi tam olsun
Guilavogui, Torrent'in istediği gibi hem 6 numarada hem stoperde oynayabilen fiziği ve deneyimiyle caydırıcılığı yüksek bir oyuncu. Kariyeride çok temiz (St ettiene, Atletico Madrid, Wolfsburg) mental bir sorunu olmadığı belli.
Ancak Gedson ile beraber gelmeli topu öne taşıyacak mobil bir 8 numara da lazım Berkan ve Cicaldau bu işi beceremedi.
Allahin GS düsmanlari
Oglum sizi bana parayla mi veriyorlar.Semih Nalbant daha iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 Minutes haber girmiş. Joshua için hem kulüp hem oyuncuyla Bordeaux anlaşmış. Ancak 1 oyuncu göndermeleri gerekiyormuş.
Bu kadroyla gideceğimiz yer de orası!Tff1.lig yabancıyı 7 yapmış
Sadece bilgi