Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alanya kadrosu böyle olucak sanırım

fatih
boey nellson marcao ömer
taylan berkan
emre cica kerem
halil​

Sakatlik riski hadi neysede oyuncu profili olarak fazla duz ve defansif degilmi nzonzigillerden

Bize gedsonun yanina statik degilde dinamik biri lazim bence
Kanks bence Nzonzi düz değildi aslında ayağı iyiydi buna göre keşke kavga etmeseydi hocayla. Ama Josuha da ondan daha temaslı oynuyor ligimize daha yatkın. Ben Torrent'den yola çıktığımda Gedson'la yanyana değilde arkalı önlü 6-8 gibi oynayacaklarını düşünüyorum. Sekizler ofansif mobil takılacak. Lage'in elinde parlarken Gedson arkasında Fejsa veya Florentino vardı onlarda öne çok hareketlenen stil sayılmaz. Torrent nasıl bir kurgu tasarlıyor bakalım.

Guilavogui, Torrent'in istediği gibi hem 6 numarada hem stoperde oynayabilen fiziği ve deneyimiyle caydırıcılığı yüksek bir oyuncu. Kariyeride çok temiz (St ettiene, Atletico Madrid, Wolfsburg) mental bir sorunu olmadığı belli.
Ancak Gedson ile beraber gelmeli topu öne taşıyacak mobil bir 8 numara da lazım Berkan ve Cicaldau bu işi beceremedi.

Gedson gelmeli bence de . Bahsettiğin ikiliden biri verimsiz koşup duran kalas diğeri de sevimli hayalet Casper.

Hepinize hayırlı geceler dilerim gönül dostları umarım transferlerimizi gerçekleştirip takımımızı güçlendiririz.

Sizleri bu şarkıyla selamlıyorum.

20 Minutes haber girmiş. Joshua için hem kulüp hem oyuncuyla Bordeaux anlaşmış. Ancak 1 oyuncu göndermeleri gerekiyormuş.

Tff1.lig yabancıyı 7 yapmış
Sadece bilgi

Neden elnenyi zorlamıyoruz acaba bir çokta güzel olur

Kalan maçlarda

Okan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Elneny
Gedson Cicaldau
Emre Gomis Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt