Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp biter, nakit sorunu çıkar, nakit sorunu biter, döviz alır başını gider, döviz az buçuk düzelir, bankalar birliği anlaşması devreye girer.

Allah bizim belamızı vermiş malesef.

Galatasarayımız her büyük başarısını kaliteli yabancı kalecilerle(Sımoviç, Taffarel, Mondragon, Muslera) yaşamıştır; o zaman da hep yabancı kuralları vardı ama bizde yerli kaleci olmuyor maalesef; en son uzun süre olarak Hayrettin(4 sezon) as kalecilik yaptı performansı da her zaman tartışıldı.
R.Burki 6 sezon Dortmund as kaleciliği yapmış bu sezon Kobel hamlesi gelince yedeğe düşmüş ki herkes tartışıyor Burki mi oynasaydı diye bir isim; inşallah olur.

Günaydın ; kaleci, sol bek 2 orta saha sağ açık ve golcü geldi mi?

Öztürk/Kocuk
Boey Nelsson Marcão Aanholt
Kutlu
Moruțan Cicâldău Gedson Aktürkoğlu
Mohamed

Balaban
Balcı Öztürk YSS* Bayram
Antalyalı Kılınç
Feghouli Dervişoğlu Onyekuru
Gomis
Muslera, Arslan, Güney, Kara, Yılmaz, Turan, Diagne

Gelenler: Kocuk, Gedson, Balcı, Onyekuru, Gomis, *Yabancı Sol Stoper
Gidenler: Çipe, Çağlayan (kiralık), Luyindama (kiralık), Babel, Elabdellaoui (kiralık), Kocuk gelirse Öztürk

Bence maksimum elde edeceğimiz kadro bu şekilde bu transfer döneminde. Gedson yerine daha defansif bir oyuncu alıp Berkan yerine Halil'in ilk 11 oynadığı bir sistem de görebiliriz.

Galatasarayımız her büyük başarısını kaliteli yabancı kalecilerle(Sımoviç, Taffarel, Mondragon, Muslera) yaşamıştır; o zaman da hep yabancı kuralları vardı ama bizde yerli kaleci olmuyor maalesef; en son uzun süre olarak Hayrettin(4 sezon) as kalecilik yaptı performansı da her zaman tartışıldı.
R.Burki 6 sezon Dortmund as kaleciliği yapmış bu sezon Kobel hamlesi gelince yedeğe düşmüş ki herkes tartışıyor Burki mi oynasaydı diye bir isim; inşallah olur.
Şuan sorun maalesef kaleciden ziyade ön tarafta tamam kaleciye 1-2 top geliyor oda gol oluyor ama öne geçipte oyunu kopartamıyoruz veya öndeyken oyunu tutamıyoruz gelende gol oluyor :)

Hamza'yı şampiyon yapan Muslera'ydı mesela. Hedefi üst sıralar olan takımlarda kaleci çok önemli. O yüzden Burki'ye burun kıvırmayacağım. Ayrıca ben Okan'ın Galatasaray'a dönmek istediğini de düşünmüyorum. Gedson-Benfica durumuna döndü aramızdaki ilişki biraz.

Hamza'yı şampiyon yapan Muslera'ydı mesela. Hedefi üst sıralar olan takımlarda kaleci çok önemli. O yüzden Burki'ye burun kıvırmayacağım. Ayrıca ben Okan'ın Galatasaray'a dönmek istediğini de düşünmüyorum. Gedson-Benfica durumuna döndü aramızdaki ilişki biraz.
Okanın çocuğunun rahatsizlığı var o yüzden ayrıldı zaten Başakşehirden winner bir yerli hoca ama Burak Elmas ile çalışmazlar karşılıklı...

7577a4b79c6f8b8f017634873f1e33051733455.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt