- 18 Temmuz 2009
- 81.771
- 238.774
- 5.093
Şubat ortasında döndüğü söyleniyor. Hatta ilk sakatlandığında Mart başı dediler tedaviye olumlu cevap verince Şubat ortasına gerilemiş.
Reis 15 gün sonra dönecek olsa kaleci aramazdık muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şubat ortasında döndüğü söyleniyor. Hatta ilk sakatlandığında Mart başı dediler tedaviye olumlu cevap verince Şubat ortasına gerilemiş.
Zaten bende şuan aradığımızı düşünmüyorum bıçak gibi kesildi kaleci haberleri. Yabancı kaleci dedikoduları asparagas zatenReis 15 gün sonra dönecek olsa kaleci aramazdık muhtemelen.
Şuan sorun maalesef kaleciden ziyade ön tarafta tamam kaleciye 1-2 top geliyor oda gol oluyor ama öne geçipte oyunu kopartamıyoruz veya öndeyken oyunu tutamıyoruz gelende gol oluyorGalatasarayımız her büyük başarısını kaliteli yabancı kalecilerle(Sımoviç, Taffarel, Mondragon, Muslera) yaşamıştır; o zaman da hep yabancı kuralları vardı ama bizde yerli kaleci olmuyor maalesef; en son uzun süre olarak Hayrettin(4 sezon) as kalecilik yaptı performansı da her zaman tartışıldı.
R.Burki 6 sezon Dortmund as kaleciliği yapmış bu sezon Kobel hamlesi gelince yedeğe düşmüş ki herkes tartışıyor Burki mi oynasaydı diye bir isim; inşallah olur.
bu sorun degil mi?Şuan sorun maalesef kaleciden ziyade ön tarafta tamam kaleciye 1-2 top geliyor oda gol oluyor ama öne geçipte oyunu kopartamıyoruz veya öndeyken oyunu tutamıyoruz gelende gol oluyor![]()
Okanın çocuğunun rahatsizlığı var o yüzden ayrıldı zaten Başakşehirden winner bir yerli hoca ama Burak Elmas ile çalışmazlar karşılıklı...Hamza'yı şampiyon yapan Muslera'ydı mesela. Hedefi üst sıralar olan takımlarda kaleci çok önemli. O yüzden Burki'ye burun kıvırmayacağım. Ayrıca ben Okan'ın Galatasaray'a dönmek istediğini de düşünmüyorum. Gedson-Benfica durumuna döndü aramızdaki ilişki biraz.
Kaleci Okan'ı diyorumOkanın çocuğunun rahatsizlığı var o yüzden ayrıldı zaten Başakşehirden winner bir yerli hoca ama Burak Elmas ile çalışmazlar karşılıklı...