Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan sonra oyuncuların geçmişine yatırım yapmalıyız
Screenshot_20220128-193453_Samsung Internet.webp

Burki iş yapar bence bu arada açıkçası ben joshua burki gedson gomis fitim

bombalar patlamaya devam ediyor gibi

yabanci konusunda ne sikintilari varmiş yav. 2 tane yabanci gonderdin zaten keza omar denen herifin neyine guvenip yedek yaptiniz. hadi seneye dusecek o yuzden dersen lan bir tek sana mi düşecek.
Elindeki papazlardan zaten ikisinin sözleşmesi bitiyor. Begenmiyorsan diagne luyindamanin sozlesmesini fesih edersin yada kiralarsin.

Bosa kendine pay çıkarıp durmasın gelecek için düşünme zamanını çoktan geçtik onu düşünecek olan sen değilsin zaten yeni yönetim

1. Muslera
2. Boey
3. Omar
4. Nelsson
5. Marcao
6. Aanholt
7. Cicaldau
8. Morutan
9. Feghouli
10. Babel
11. Diagne
12. Mostafa
13. Luyindama

Luyindama giderse 12 yabanci olacak. Burki ile anlastigimiz soyleniyor. Bu sezon oynadigi mac sayisi: 0. Burki ile 13 yabanci olacak. Guilavogui gelirse 14 yabanci. Gedson’a yer yok. Berkan veya Taylan’i izlemeye devam edecegiz.
Muslera 1 ay sonra donuyor. Orta saha ve hucum hattinda kalite eksikligi varken gidiyorsun bir yabanci kaleci daha aliyorsun. Ne desek bos.

Galatasaray, yeni tesislerini kurmak istediği Kemerburgaz arazisi için proje tasarlamış ve bunun onay sürecini beklemeye koyulmuştu. Başkan Burak Elmas, Kemerburgaz için gerekli evrakları dün aldı. Proje onaylandı. Yeni kurulacak spor tesisi için arazide çalışmaların başlamasının önünde engel kalmadı.

Bugüne kadar geç bile kaldılar ama neyse

Yani şimdi uğraştıkları Burki + Guilavogui ikilisi mi ana planda? ben buna da razıyım ama hemen gelsinler Alanya maçında oynasınlar anca öyle razıyım

Galatasaray, yeni tesislerini kurmak istediği Kemerburgaz arazisi için proje tasarlamış ve bunun onay sürecini beklemeye koyulmuştu. Başkan Burak Elmas, Kemerburgaz için gerekli evrakları dün aldı. Proje onaylandı. Yeni kurulacak spor tesisi için arazide çalışmaların başlamasının önünde engel kalmadı.

Bugüne kadar geç bile kaldılar ama neyse
Ptt liginde lazım olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt