Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.200
- 101.400
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birileri Galatasaray'i düsürmek istiyor, birileri de buna canak tutuyor. Gayet basit...Tanidigim en pozitif insansin o yuzden bi seyler soyle nolacak bu cimbomun hali murhan bi fikir ver umut ver su taraftara
bundan sonra oyuncuların geçmişine yatırım yapmalıyız
sacramento hiç değilse genç. madem camposu getiriyordun sezon sonuna kadar bari sacramentoyu deneseydik. gidip 60 yaşında 1.hoca olmuş dedeyi getirdi rezillersacrament gelsin bu torrent ve yanındaki beden hocalarıyla işimiz zor sacrament işin ehli bi herife benziyor.
En son berkani baya övuyordu, hali ortada @!!!@Kolpa Kemal Kürek bir oyuncu iyi diyorsa alalim. Onun futbol bilgisine guvenirim
Sacremento çimento kim ustatsacrament gelsin bu torrent ve yanındaki beden hocalarıyla işimiz zor sacrament işin ehli bi herife benziyor.
Renkdaş bende fitim fiziksel olarakBurki iş yapar bence bu arada açıkçası ben joshua burki gedson gomis fitim
ne ağız tadı bıraktılar ne heves badir baribombalar patlamaya devam ediyor gibi
Ptt liginde lazım olacakGalatasaray, yeni tesislerini kurmak istediği Kemerburgaz arazisi için proje tasarlamış ve bunun onay sürecini beklemeye koyulmuştu. Başkan Burak Elmas, Kemerburgaz için gerekli evrakları dün aldı. Proje onaylandı. Yeni kurulacak spor tesisi için arazide çalışmaların başlamasının önünde engel kalmadı.
Bugüne kadar geç bile kaldılar ama neyse