- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
bu ruh hastasını bulan öneren alan her kimse tebrik edecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem. Üyeler paylaşırsa öğreniriz.gedsona ne diyor
Bende merak ediyorum. Söylenenlere göre yazında bazı yöneticiler B planı olarak sunmuş. Görüşme vs. olmamış ama %0,01 ihtimal Terim kabul etmezse diye bir köşede varmış.neden torrent acaba hala merak ediyorum
kimin aklına gelmiş
Sözleşmede tazminat maddesi yoksa taahhüt ettiğin 1,5 yıllık miktarı veriyorsun zaten. -Eğer istifa etmezse- İyi bir şey değil ya da anlaşman gerekiyor.Tazminatsiz hangi profesyonel kontrat yapar? Bana uydurma gibi geldi.
Ikisi bitiyor zaten hocamdiagne, Muslera , Omar, Babel, fegholi ile sözleşme donduralim , sezon sonu ohoo yönetim değişti falan deriz , çamura yatarız
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
orada kamp yapan takımlarla umarım hazırlık maçı falan yapılmaz
Niye ruh hastası dedin knk?bu ruh hastasını bulan öneren alan her kimse tebrik edecem
Hangi isimiz düz bizimLuis Campos madem gelecekti neden hocayı da ona seçtirmediler belki de en fahiş hata sportif direktör getireceksen hocayı getirmiş olman ondan önce
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
commissionbu ruh hastasını bulan öneren alan her kimse tebrik edecem
Mohamed satılırsa Antalya'da ki Dovbyk'i alıp getirsinler..
doğum günü pastası neden kesilmiyor idmanlarda artık dün bi topcumuzun doğum günüydü