Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
alacaklarını vermeyiz işteIkisi bitiyor zaten hocam
zaten yok alacakları
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alacaklarını vermeyiz işteIkisi bitiyor zaten hocam
zaten yok alacakları
Direkt Burak Elmas diye yazmış renktaş. İzin almıştır muhtemelen. Çok gizli bilgiler vermemiş zaten. Oyuncu ya da Torrent’in maaşını ya da bir projeyi paylaşsalar sıkıntı ama şunda bir şey yok.Burak Elmas nerede açıklama yapıyor? Bir de bu açıklama Galatasaray üyelerine özelse bunu insan neden dışarı sızdırır bu kadar mı etkileşim hastasısınız?
Ne biliyim üyelere özel bir zoom toplantısının sızmasını ben istemezdim şahsen başkan olsam ne konuşulursa konuşulsun.Direkt Burak Elmas diye yazmış renktaş. İzin almıştır muhtemelen. Çok gizli bilgiler vermemiş zaten. Oyuncu ya da Torrent’in maaşını ya da bir projeyi paylaşsalar sıkıntı ama şunda bir şey yok.
Uzaktan olması için yapılmış ne var ki bunda hocamZoom falan ne arkadaş ergen sosyal medya zuppelerinden farklari yok bu adamların. Kari kiz tweetleri ayrı zaten yürüyün gidin ya
Sevmiyorum böyle şeyleri 2 dakka sonra şu muhabbetler oldu bu konuşuldu araya girip sovduler bilmem neler oluyorUzaktan olması için yapılmış ne var ki bunda hocam
Pazartesiye kadar 3 tane gelecek diyorlar.campos ile anlaşıldı ise durumun aciliyeti de ortada iken bir an önce işe başlasa olmaz mı
hemen 2 tane indirsin yarın
net terim style yardimci olarak bakmislar iste terim beklemedigi tepkiyi verince hazır elde aynisi var diye devam ettiler.neden torrent acaba hala merak ediyorum
kimin aklına gelmiş