Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikisi bitiyor zaten hocam
alacaklarını vermeyiz işte zaten yok alacakları
8aa2ebf1249f6687e387d211a97bc6b1.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas nerede açıklama yapıyor? Bir de bu açıklama Galatasaray üyelerine özelse bunu insan neden dışarı sızdırır bu kadar mı etkileşim hastasısınız?
Direkt Burak Elmas diye yazmış renktaş. İzin almıştır muhtemelen. Çok gizli bilgiler vermemiş zaten. Oyuncu ya da Torrent’in maaşını ya da bir projeyi paylaşsalar sıkıntı ama şunda bir şey yok.

Bu transfer dönemi nezaman bitiyor. Bu eziyet bildiğin. Çabuk mayıs olsun bitsin

Direkt Burak Elmas diye yazmış renktaş. İzin almıştır muhtemelen. Çok gizli bilgiler vermemiş zaten. Oyuncu ya da Torrent’in maaşını ya da bir projeyi paylaşsalar sıkıntı ama şunda bir şey yok.
Ne biliyim üyelere özel bir zoom toplantısının sızmasını ben istemezdim şahsen başkan olsam ne konuşulursa konuşulsun.

campos ile anlaşıldı ise durumun aciliyeti de ortada iken bir an önce işe başlasa olmaz mı

hemen 2 tane indirsin yarın

Burhan Can Terzi Kemerburgaz için gerekli evrakların alındığını ve onun önümüzdeki ay yapımına başlanacağı gibi bir şey söyledi ki bence çok önemli. Mart'a kadar takım az biraz toparlanırsa bu proje ibra olmasına bile sağlayabilir Florya projesi ile birlikte. Yüksek ihtimal Florya'yı da Mart ayına kadar halletmeye çalışacaklardır.

neden torrent acaba hala merak ediyorum

kimin aklına gelmiş
net terim style yardimci olarak bakmislar iste terim beklemedigi tepkiyi verince hazır elde aynisi var diye devam ettiler.
Akıllo adsm bu yeteneksiz heriflerle pas oyununu benimseyen hocalar getirmez bunlara çoban getireceksin at gibi kosturacak anca bundan anlarlar

Bunların kafası karıştı forvet falan da diyorlar. Luyindama gitmedi yabancı hakkın yok.

Hadi gitti diyelim stoper alabilecek misin?

Omarı listeye yazdın, kaleciyi yazdın, 6-8-forvet?

Cicaldau’yu 6.5a almışsın 23 yaşında Gedson’a 8.5 vermiyorsun, Joshua 31 yaşında adam..

Uefa liste deadline yarın değil mi? Nasıl olacak bir günde bunlar.

Rezalet gerçekten rezalet.

Başkani bende gram sevmiyorum da Muslera konusunda Twitter da laf ediyorlar yine kör öldü badem gözlü oldu adam bitik artık refleks bitmiş sakatlıklar adamı bitirdi hala muslera Muslera geçmişle yasamamayi bu romantik taraftar ne zaman öğrenecek acaba

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt