Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
gedson gg
Evet. Sözün bittiği yerdeyiz Sayın GSC
“All available players from the Benfica squad are called up for the League Cup final game”
Kupa finali oldugu icin butun oyuncular kadroya alindi.
gedson gg
Evet. Sözün bittiği yerdeyiz Sayın GSC
gedson gg
Taça de liga finali varmış yarın.Ne maçı yahu ligler yok baktım hazırlık maçları da yok Twitter yine kendi kendine gelin güvey hadi diyelim hazırlık maçı oynadılar bu iki takım karşılıklı hazırlık maçı yapmaz bedavaya laf yemek istemez kaybeden diyelim ki yaptılar bir haftadır antreman yapmayan adamı çıkarıp oynatacak halleri de yok
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Florya'dan oraya taşınacağız. Benim en çok destekleme nedenimdi çünkü en detaylı ve ihtiyaçlarımız karşılayacak olan Burak Elmas'ın ki idi. Diğerleri 4-5 saha yaparız sadece demişlerdi. Burak Elmas'ın ki daha kapsamlı ve iyiydi şu anki tesisin bize yetmediği net.Tam olarak nedir bu Kemerburgaz Projesi?
at izi bok izine karıştı artık. Kulüpte ne olduğuna akıl sır erdirme noktasını gectik muhtemelenTorrent hazirlik macinda olabilir boyle seyler demis.Hani sahayi terketti istifa edecek deniyordu.
Bundan gördülerse Gedson unavailable. İsmi yazmıyorsa alınmamıştır.“All available players from the Benfica squad are called up for the League Cup final game”
maç başlamadan sarı kart yediğini görür gibiyim. Beğendin mi peki kank? Ruh hastaları bizde iyi oluyor
Ruben Amorim tarafındayız kupayı alır.Bu aralar formsuzluğuna bi kupa ile dur demek ister.Ben o maça şimdiden Kg Var oynadım bile kafamda“All available players from the Benfica squad are called up for the League Cup final game”
Off vizyon kokuyon vizyonRecep İvedik düzeyinde bir komedyenin fikrine önem vermem
Tüm muhabirler benzer konuşuyor. Terzi, Rodop pazartesi'ye kadar 2-3 transfer olur diyorlarki zaten Burki- Joshua- Gedson- Gomis 4 transfer hazır haberlere göre de. Yabancı sınır nasıl olacak ama bazıları Omar'ın lisansı çıkmayacak ve kiralanacak diyor yerli sağ bek diyen var eğer böyle olursa şu an 2 boşluk var Luyindama ve Babel'de gidince yetebilir. Diagne sezonu kapattıysa Diagne2ye Gervinho tarifesi yapabiliriz.Kim diyor renktaş.
10 kuşağını doyuracak kadar zengin oldu. Cam adam oldu refleks gitti. Mümkünse güzelce gitsin. Neden herkes b.ka sarıp gidiyorBaşkani bende gram sevmiyorum da Muslera konusunda Twitter da laf ediyorlar yine kör öldü badem gözlü oldu adam bitik artık refleks bitmiş sakatlıklar adamı bitirdi hala muslera Muslera geçmişle yasamamayi bu romantik taraftar ne zaman öğrenecek acaba
granit çok iyi giderdi bizim leş ortasahayaTakımında pek süre bulamayan, düşünülmesi gereken isimler ;
STOPER / BEK :
- Moussa Wague (20)
- Manafa (26)
- Malang Sarr (23)
- Cedric Soares (30)
ORTA SAHA:
- Hector Herrera (30)
- Oliver Torres (28)
- Charly Musonda (25)
- Kenedy (25)
- Granit Xhaka (30)
- Gylfi Sigurdsson (32)
- Gbamin (26)
SANTRAFOR / KANAT :
- Mariano Diaz (28)
- Martin Braitwaite (30)
- Paco Alcacer (28)
- Cheryshev (30)
- Begwjin (24)
- Ayoze Perez (28)
- Salomon Rondon (33)
Buradaki oyuncular kiralanabilir. Campos böyle bir liste verse, genç-tecrübeli kaynaşsa çok güzel olur. Ama nerede.