Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaç gündür antrenmana çıkamayan adamı öylesine almışlardır blöf yaptıklarını düşünüyorum kabul etmemiz için.
Ne maçı yahu ligler yok baktım hazırlık maçları da yok Twitter yine kendi kendine gelin güvey hadi diyelim hazırlık maçı oynadılar bu iki takım karşılıklı hazırlık maçı yapmaz bedavaya laf yemek istemez kaybeden diyelim ki yaptılar bir haftadır antreman yapmayan adamı çıkarıp oynatacak halleri de yok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taça de liga finali varmış yarın.

Tam olarak nedir bu Kemerburgaz Projesi?
Florya'dan oraya taşınacağız. Benim en çok destekleme nedenimdi çünkü en detaylı ve ihtiyaçlarımız karşılayacak olan Burak Elmas'ın ki idi. Diğerleri 4-5 saha yaparız sadece demişlerdi. Burak Elmas'ın ki daha kapsamlı ve iyiydi şu anki tesisin bize yetmediği net.

Buradan detaylı bakabilirsin.

Burak Elmas: "Muslera'nın yerine kaleci alacağız."
Burak Elmas: "Dönüşü Nisan ayını bulacak Diagne'nin yerine forvet alınacak."

orta saha lazim

Takımında pek süre bulamayan, düşünülmesi gereken isimler ;

STOPER / BEK :
- Moussa Wague (20)
- Manafa (26)
- Malang Sarr (23)
- Cedric Soares (30)

ORTA SAHA:
- Hector Herrera (30)
- Oliver Torres (28)
- Charly Musonda (25)
- Kenedy (25)
- Granit Xhaka (30)
- Gylfi Sigurdsson (32)
- Gbamin (26)

SANTRAFOR / KANAT :
- Mariano Diaz (28)
- Martin Braitwaite (30)
- Paco Alcacer (28)
- Cheryshev (30)
- Begwjin (24)
- Ayoze Perez (28)
- Salomon Rondon (33)

Buradaki oyuncular kiralanabilir. Campos böyle bir liste verse, genç-tecrübeli kaynaşsa çok güzel olur. Ama nerede.

maç başlamadan sarı kart yediğini görür gibiyim. Beğendin mi peki kank? Ruh hastaları bizde iyi oluyor

freiburg dönemi birkaç maçını izledim knk, iddaa spor toto takıldığım zamanlardı, çok özel maçlar çıkarıyordu yukarıya video da attım. dortmund da neler yaptı bilmiom

son izlediğim gibi devam ettiyse eğer iyi kaleci. pdsi bayağı düşmüş ama

Kaleci ve forvet alacaz diyor takimin en çöp yeri orta saha yine ses yok. Taylan-Berkan devam o zaman.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bürki kötüydü diye, yedek kaleciyi oynatmaya baslatmisti Dortmund ve bu yazin Stuttgart'dan Kobeli satin aldilar.

Kim diyor renktaş.
Tüm muhabirler benzer konuşuyor. Terzi, Rodop pazartesi'ye kadar 2-3 transfer olur diyorlarki zaten Burki- Joshua- Gedson- Gomis 4 transfer hazır haberlere göre de. Yabancı sınır nasıl olacak ama bazıları Omar'ın lisansı çıkmayacak ve kiralanacak diyor yerli sağ bek diyen var eğer böyle olursa şu an 2 boşluk var Luyindama ve Babel'de gidince yetebilir. Diagne sezonu kapattıysa Diagne2ye Gervinho tarifesi yapabiliriz.

Başkani bende gram sevmiyorum da Muslera konusunda Twitter da laf ediyorlar yine kör öldü badem gözlü oldu adam bitik artık refleks bitmiş sakatlıklar adamı bitirdi hala muslera Muslera geçmişle yasamamayi bu romantik taraftar ne zaman öğrenecek acaba

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 kuşağını doyuracak kadar zengin oldu. Cam adam oldu refleks gitti. Mümkünse güzelce gitsin. Neden herkes b.ka sarıp gidiyor

Takımında pek süre bulamayan, düşünülmesi gereken isimler ;

STOPER / BEK :
- Moussa Wague (20)
- Manafa (26)
- Malang Sarr (23)
- Cedric Soares (30)

ORTA SAHA:
- Hector Herrera (30)
- Oliver Torres (28)
- Charly Musonda (25)
- Kenedy (25)
- Granit Xhaka (30)
- Gylfi Sigurdsson (32)
- Gbamin (26)

SANTRAFOR / KANAT :
- Mariano Diaz (28)
- Martin Braitwaite (30)
- Paco Alcacer (28)
- Cheryshev (30)
- Begwjin (24)
- Ayoze Perez (28)
- Salomon Rondon (33)

Buradaki oyuncular kiralanabilir. Campos böyle bir liste verse, genç-tecrübeli kaynaşsa çok güzel olur. Ama nerede.
granit çok iyi giderdi bizim leş ortasahaya

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt