- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
saçmalama olurdu yuh klüp imha olurdu seviyesizliktenForumdan 10 kişi toplansak yönetim kurulu oluştursak , şu anki yönetimden daha kötü olmazdık yeminle . Burak Elmas gözümüzü nasıl boyamış vallaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçmalama olurdu yuh klüp imha olurdu seviyesizliktenForumdan 10 kişi toplansak yönetim kurulu oluştursak , şu anki yönetimden daha kötü olmazdık yeminle . Burak Elmas gözümüzü nasıl boyamış vallaha
Adam oyuncuyu buldu da hazır olanını arıyorOnun onayını s
En kötü bu kadar olurdu . Daha ne kadar kötü olabilirdi kisaçmalama olurdu yuh klüp imha olurdu seviyesizlikten
abi ben baskan olurdumsaçmalama olurdu yuh klüp imha olurdu seviyesizlikten
-abi ben baskan olurdum
Yeri değil ama iyi değil. Daha acımasız ve kantarsız uygulamalara gebe olacak adalet.son dk kabinede adalet bakanı istifa etmiş bekir bozdağ kap'a bildirilmiş kap hani kapalıydı
@terimGalatasaray da sorun Galatasaray formasını giymenin çok kolay hale gelmesi . Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç , İsmail Cipe , Fatih . Bu adamlar nasıl Galatasaray forması giyer arkadaş
+ Arda, Taylan, Oğulcan.Galatasaray da sorun Galatasaray formasını giymenin çok kolay hale gelmesi . Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç , İsmail Cipe , Fatih . Bu adamlar nasıl Galatasaray forması giyer arkadaş
Dolmuş duraklarına yazılan yazılar gibiKendimden kaçak
Yarim keskin bıçak
Nerde bende o yürek
Yardan cayacak
Gece duyumu yok mu? hiç renktaş inanıp öyle yatalımDolmuş duraklarına yazılan yazılar gibi![]()
A Spor'da çalışıyo diye biliyom.Bunun dışında diğer muhabirlere ve gazetecilere ayın 2'sine kadar 3-4 transfer yapılacak demişler..Gece duyumu yok mu? hiç renktaş inanıp öyle yatalım![]()