Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hiç transfer yapmayacaklar, ya da gidip nerede çer çöp var toplayacaklar

Yıllardır hep basiretsiz yönetimlerle büyük fırsatı kaçırdık

2011 den sonra üst üste lige ambargo koyup Avrupa’da başarı yakalamış olmamız lazımdı şu an düştüğümüz duruma yazık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Mevcut federasyonuna küfür değil bak kötü söz ettim diye ceza almışlığım var. Bazen enteresan şeyler oluyor burda. Haa şu da var önünü almak için tabiki önlem şart yoksa Galatasaray dışındakilere de olsa küfürler hakaretler havada uçuşur ama bu cezaların sürelerenin daha iyi ayarlanması gerekir en azından.

Son düzenleme:
Mevcut federasyonuna küfür değil bak kötü söz ettim diye ceza almışlığım var. Bazen enteresan şeyler oluyor burda. Haa şu da var önünü almak için tabiki önlem şart yoksa Galatasaray dışındakilere de olsa küfürler hakaretler havada uçuşur ama bu cezaların sürelerenin daha iyi ayarlanması gerekir en azından.
Bende febeye AGS dedim diye c3za aldım 3 gün sanırım yada 1 hafta

Hangi mevkiye adam geliyor aldin o mevkinin adamının sözleşmesinden çıkmak lazım bence .

Hoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.
Valla benim de o cezayı aldığımda çok zoruma gitmişti, hani bi üyeye yada oyuncuya şuna buna küfür edip de alsam bişey demeye hakkım yok tabi de bu şekil koymuştu bana hatta bi daha hiç girmeyeyim falan demiştim.

Acının bana kattığı değeri bilirim, küsemem.
Zencisi olmayan takım, biraz, eksiktir..

—————-Guilavogui———
———Gedson———Cicaldau
Emre K———————————Kerem
—————-—Gomis————-
Bu Gomis’i bu kadar istemekte ayrı bir dert. 1 ay sonra tam ligin en kritik döneminde maaşa zam istemeye başlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt