Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.879
- 71.504
- 4.918
Adam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Mevcut federasyonuna küfür değil bak kötü söz ettim diye ceza almışlığım var. Bazen enteresan şeyler oluyor burda. Haa şu da var önünü almak için tabiki önlem şart yoksa Galatasaray dışındakilere de olsa küfürler hakaretler havada uçuşur ama bu cezaların sürelerenin daha iyi ayarlanması gerekir en azından.Adam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Bende febeye AGS dedim diye c3za aldım 3 gün sanırım yada 1 haftaMevcut federasyonuna küfür değil bak kötü söz ettim diye ceza almışlığım var. Bazen enteresan şeyler oluyor burda. Haa şu da var önünü almak için tabiki önlem şart yoksa Galatasaray dışındakilere de olsa küfürler hakaretler havada uçuşur ama bu cezaların sürelerenin daha iyi ayarlanması gerekir en azından.
Hoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.Hemşom nerelerdeydin ya hoş geldin
Çok inceHoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.
Seninki insanlık suçuna giriyor, mahkemeye düşsen çıkamazsınHoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.
Valla benim de o cezayı aldığımda çok zoruma gitmişti, hani bi üyeye yada oyuncuya şuna buna küfür edip de alsam bişey demeye hakkım yok tabi de bu şekil koymuştu bana hatta bi daha hiç girmeyeyim falan demiştim.Hoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.
Hoşbulduk üstad... Galatasaray düşmanlarına sövdüğüm için ceza almıştım.
Hatayspor'a mensup olan topçular ve onların yaptığı rezilliklere göz yuman hakem kişisiisim verelim kim bu düşmanlar sayın omicron
Galatasaray düşmanlarına 2 cihanda 7 düvele gereken cevabı vermek boynumuzun borcudurAdam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Bu Gomis’i bu kadar istemekte ayrı bir dert. 1 ay sonra tam ligin en kritik döneminde maaşa zam istemeye başlayabilir.Acının bana kattığı değeri bilirim, küsemem.
Zencisi olmayan takım, biraz, eksiktir..
—————-Guilavogui———
———Gedson———Cicaldau
Emre K———————————Kerem
—————-—Gomis————-
Sayın hocam adam eder, topal adamdan bile performans alır inanış ve gazı ile bugünlere gelindiGalatasaray da sorun Galatasaray formasını giymenin çok kolay hale gelmesi . Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç , İsmail Cipe , Fatih . Bu adamlar nasıl Galatasaray forması giyer arkadaş
Hg reis.mapusluk nasıldı?