Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi adam! Lakin modların için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Galatasaray düşmanlarına sövenler ne zamandan beri cezalandırılıyor?
Olm o zaman Türkiye'nin yarısına sövüp ceza almaman lazım, olur mu öyle şey :asd:

Galatasaray da sorun Galatasaray formasını giymenin çok kolay hale gelmesi . Alpaslan, Ömer Bayram, Aytaç , İsmail Cipe , Fatih . Bu adamlar nasıl Galatasaray forması giyer arkadaş

Vasata alistirilmak iste renktas.. Alpaslan ve Aytacı forumun yarısı rotasyon için iyi hamle olarak degerlendiriyordu başlarda.. Bu adamlar GS formasını rüyasında göremez normal şartlar altinda

Vasata alistirilmak iste renktas.. Alpaslan ve Aytacı forumun yarısı rotasyon için iyi hamle olarak degerlendiriyordu başlarda.. Bu adamlar GS formasını rüyasında göremez normal şartlar altinda
Beleşe alınan iki yerli

Tüm büyüklerin kadrosunda bu tip yerliler var ve hep oldu.

Bunları alıp ilk 11 oynatsan neyse.

Amma abartıyorsunuz ya.

Hande ocak basev görevinden affını talep etmis ve kabul edilmis

Beleşe alınan iki yerli

Tüm büyüklerin kadrosunda bu tip yerliler var ve hep oldu.

Bunları alıp ilk 11 oynatsan neyse.

Amma abartıyorsunuz ya.

İyi de böyle böyle takımı dolduruyoruz vasat altı adamlarla..Normalde bu kontenjan Berkan ve Taylan ile doldurulur bizde bu 2 li as oldu ..Ayrıca Alpaslan ve Aytaç ne top oynadı ki ısrarla aldık Salih ucani deneseler yine ses etmeyecektim Alanya'da belli bir başarısı oldu bunlar zaten kendi takımında da ortalama oyun oynuyordu.

Hadi yönetim düşünemedi , hoca gormedi , Luis Campos’la çalışmaya başladıysak ve bu adam Lille’de geçirdiğini dönemi düşünürsek Fransa pazarına hakim , bu adam demeyecek mi hooooppp hemşerim Gouvalagoi müzmin sakat napıyorsunuz siz?

Bana yem gibi geliyor. B.Elmas yönetiminde uzun süre ilgileniyor göründüğümüz hiçbir adamı almadık.

Ortasahada kaç isim geçti Cica çıktı. Sağbeke bir ton isimden sonra Boey geldi , Nelson keza tek günde anlaşıldı haberi çıktı. Morutan iptal dediler bir anda çıktı geldi.

O yüzden bana bu Guvalagui yem gibi geliyor. Hatta Diawara’da öyle. Adam sezon başı gelmek istemedi , artık öyle deli bütçe vermiyoruz. E ligde son sıraya yakınsın iddaan yok , kupayı sallamaz bile. Sadece UEFA için gelir mi ligte bu kadar kötü takıma. İmkansız yani , hala ikna haberi çıkıyor.

İyi de böyle böyle takımı dolduruyoruz vasat altı adamlarla..Normalde bu kontenjan Berkan ve Taylan ile doldurulur bizde bu 2 li as oldu ..Ayrıca Alpaslan ve Aytaç ne top oynadı ki ısrarla aldık Salih ucani deneseler yine ses etmeyecektim Alanya'da belli bir başarısı oldu bunlar zaten kendi takımında da ortalama oyun oynuyordu.
4 sezonda 130 maça çıkmış adam ligde, kalburüstü bir yerli orta saha olduğu da belli. Oynamadığı sürece de geriye gitmesi normal.

Kimi alacaktık yerli olarak söyleyin bilelim yav

Oyuncuları değersizleştirdiğiniz sürece kimseyi beğenmezsiniz zaten.

bence uğursuzluk bu kadındaydı çıkışa geçeceğimize inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt