Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil ayni degil o adamda Baya iyiydi .Neyse serg Tanimiyorum adamlari umarim iyi is yaparlar bizde mutlu oluruz .
Comolli fb ye gelmeden önce 6 yıl boştaydı ve çok yüksek bir itibarı yoktu.
Campos ise futbolcular için Messi,Ronaldo neyse SD'de de onun gibi bir şey Monchi ile birlikte.

Comolli fb ye gelmeden önce 6 yıl boştaydı ve çok yüksek bir itibarı yoktu.
Campos ise futbolcular için Messi,Ronaldo neyse SD'de de onun gibi bir şey Monchi ile birlikte.
Hatta comollinin onceki kulüpleri zarara uğrattına dair mi ne yazilar vardi,dolandiricilik bile vardi sanki fenere gelmeden önce

Bir ihtimal bizim hocayı Camposla çok daha önce anlaşıp getirttirmişlerdir

pavon un sözleşmesi haziranda bitiyor uygun yollu alınsa keşke ligin içinden geçer,bize bireysel yetenekleri yüksek oyuncular lazım sistem oyuncusu falan hikaye..

Kereme alt lig oyuncusu deniyordu burda sizler daha iyi biliyorsunuz
eee sanki oynatti. Gecen sezon süre alinca golünü atiyordu assist yapiyordu kerem, cezasi kenarda durmakti. Yerine kendine hayiri olmayan arda babel oynuyordu. Sonuc? Peki sorun neydi? Inat, ne zaman oynar ben karar veririm derdi. Basin toplasinda demec vermisti hatta. Baska örnek mostafa, simdi oda cok daha farkli yerlerde olabilirdi.

Samet Nalbanti yalanci duyumculuktan raporlasam kac ay ban yer?

Merak ediyorum bizim ligde büyük takımlardan biri küme düşse İtalya'da Juventus'un yaptığını başarabilir mi? Küllerinden yeniden doğabilir mi? Ya da taraftarı o kulübü desteklemeye devam eder mi?
Galatasaray nereye duserse dussun destekleriz .Ne yapcaz feneri mi tutcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt