Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severim tabiki bana yol gosteren kirmadan elestiren herkesi severim.
Nasil ayni degil o adamda Baya iyiydi .Neyse serg Tanimiyorum adamlari umarim iyi is yaparlar bizde mutlu oluruz .Campos ve comolli ayni değil
Haklisin hocam. Ben onların mantığını file getirdim .Kadro mühendisliği ve 1 iyi oyuncu çook farklı şeyler
Araştır ve okuNasil ayni degil o adamda Baya iyiydi .Neyse serg Tanimiyorum adamlari umarim iyi is yaparlar bizde mutlu oluruz .
Comolli fb ye gelmeden önce 6 yıl boştaydı ve çok yüksek bir itibarı yoktu.Nasil ayni degil o adamda Baya iyiydi .Neyse serg Tanimiyorum adamlari umarim iyi is yaparlar bizde mutlu oluruz .
Hatta comollinin onceki kulüpleri zarara uğrattına dair mi ne yazilar vardi,dolandiricilik bile vardi sanki fenere gelmeden önceComolli fb ye gelmeden önce 6 yıl boştaydı ve çok yüksek bir itibarı yoktu.
Campos ise futbolcular için Messi,Ronaldo neyse SD'de de onun gibi bir şey Monchi ile birlikte.
Guzel o zaman bakalim neler yapacakComolli fb ye gelmeden önce 6 yıl boştaydı ve çok yüksek bir itibarı yoktu.
Campos ise futbolcular için Messi,Ronaldo neyse SD'de de onun gibi bir şey Monchi ile birlikte.
SD olarak gelirse iyidir ama karışık kuruşuk bir şey ise bilemiyorumGuzel o zaman bakalim neler yapacak
KandırmayalımObaaaa duyuma gellll![]()
Yolla plsObaaaa duyuma gellll![]()
eee sanki oynatti. Gecen sezon süre alinca golünü atiyordu assist yapiyordu kerem, cezasi kenarda durmakti. Yerine kendine hayiri olmayan arda babel oynuyordu. Sonuc? Peki sorun neydi? Inat, ne zaman oynar ben karar veririm derdi. Basin toplasinda demec vermisti hatta. Baska örnek mostafa, simdi oda cok daha farkli yerlerde olabilirdi.Kereme alt lig oyuncusu deniyordu burda sizler daha iyi biliyorsunuz
Galatasaray nereye duserse dussun destekleriz .Ne yapcaz feneri mi tutcazMerak ediyorum bizim ligde büyük takımlardan biri küme düşse İtalya'da Juventus'un yaptığını başarabilir mi? Küllerinden yeniden doğabilir mi? Ya da taraftarı o kulübü desteklemeye devam eder mi?