- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
küfür ettim kusura bakma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfür ettim kusura bakma

bunlar dernekten as'ye devredilen borclar. biz de faiz işletiyoruz bu borclara. tabi kagıt uzerinde.Bu alacaklar ne alacağı hiç acaba. Bununla birlikte Fener ve Bjk bu alacaklarla faiz geliri göstermiştir. Fener'in her halde kar etmesi ve Bjk'nin zararı olduğundan daha az gözükmesine neden olmuş mudur bu acaba? Yani bilanço oyunu mudur? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Özellikle ne alacağı olduğu konusunda çünkü 3'ün deki raporda da bu alacakların tahsiledilebirliği kanısına ulaşılamamıştır diye belirtilmiş. Fb-Bjk faiz geliri eklerken tabloya bu alacak sayesinde bizde faiz geliri olarak bir şey yazmıyor.
sohbet odasının bile spoilerını yiyorum bu twitter bile yayını herkese eşit vermiyor nasıl iş yavftyi gobbelse benzetiyor
Kendisinde sert bir anti ft ruhu varmalum şahıs kim
cabalaba cubba cabalaba cubbaHull city gibi Allah belanı versin 1 gollen kuponum yatti ya
Puff.2.5.ustu verdiydim dallamalaracabalaba cubba cabalaba cubba![]()
Kendisinde sert bir anti ft ruhu var
hocanın gözler mavi olsa ekibimizin fazladan 1 ucl 2 de lig kupası vardı neden diye sorma
Twitter’de DM at Maluma, adress veriyor kendisi kavga etmek istiyorsan
Vay anasını
çok dayar yerTwitter’de DM at Maluma, adress veriyor kendisi kavga etmek istiyorsan
neden??hocanın gözler mavi olsa ekibimizin fazladan 1 ucl 2 de lig kupası vardı neden diye sorma
sen çok sevinirsin yazacaklarıma hakan rengo o yüzden bu bilgileri paylaşmayacağımnolmus
Hagi diye bi efsanemiz olmayacakmış az kalsınnolmus
hakan biraz sıkmıyorsa adam değilim ha zart zort sallıyor arayaHagi diye bi efsanemiz olmayacakmış az kalsın
Malum tehlikeli 1 şahıs kendisi mapus yatmış aman diyim dikkat et.çok dayar yer
neden??
öyle bir suç hikayem yok maykıl yanlış bilgi vermeMalum tehlikeli 1 şahıs kendisi mapus yatmış aman diyim dikkat et.