Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lincolnun bacaklari mosmordu bi ara, Gs tvde gostermislerdi,ben olsam maca bile cikmam.acayip darbeler aliyomus macta

Ş.: FTnin gitmesinden çok mutlu olmuş oyuncular. Trde oyunculara yakın bi herif söylemiş. Sevmediklerinden değilmiş, çok büyük baskı varmış çünkü topçularda
Bunu birinden duymaya gerek yok aslında baya baya sezilen bir durumdu bu. Özellikle Luyindama üzerinde başka bir etkiye sahipti hoca. Aynı şekilde gol atmak için saçma sapan vuruşlar deneyen Muhammed için de geçerli.

Hocaya karşı mahcubiyet mi dersin, yoksa bu baskıyı ekstra motivasyon mu sağlıyordu bilmiyorum ama ciddi yansiyordu futbolculara bu.

O yüzden kötü takım değiliz ufak detaylar sonucu etkiliyor diyorum. Avrupada kazanabildiklerini gördükleri için orda faydasını gördük. Ligde ise tam tersi basit takımlara bile puan kayıplarından sonra ozguven yerle bir oldu. Oyuncuların maç secmesiyle alakalı bir durum değil bu. Tamamen rakibin kapanmasına alternatif seçenekler bulamamamizla alakaliydi. Basit golleri atamayıp çok daha basitlerini yedik hep. Bu psikolojiden çıkmak çok zordur. Müthiş bir baskı bu oyuncular üzerinde. bol gollu galibiyetler gelmediği sürece düzelmeyecek de bu problem. Umarım bugün bir galibiyet serisinin başlangıcını yaşarız.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt