Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.397
- 3.798
Lincoln'ü yiyenler arasında değil miydi bu?Deplasman’a gitmek istemiyormuş, takım dövmeye kalkmış, Hakan ben korudum filan diyor. Çok enterasan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln'ü yiyenler arasında değil miydi bu?Deplasman’a gitmek istemiyormuş, takım dövmeye kalkmış, Hakan ben korudum filan diyor. Çok enterasan.
Bunların contaları yanmış resmen ya
Bunu gördünüz mü?![]()

Almanyada 800 bin euro maaş alıyordu, hamite sormuşlar alalım mı diye hamit aman almayon demiş sakın. Bizimkiler 3.5 imza 2.5 yıllık + her yıl 1 m daha imza vermiş. 15 günde bir polatın otelinde linconün yanına giderdim diyo deplasmana götüröeye ikna etmek için. Bi de kulübü yeme şekillerini anlattı yiyicilerinlinconü yazarmısın bi ara mayk
merak ettiğim bişi
Bütçede gelir diye gösterilmiştir.Kalem kalem bakmadım ama pandemi döneminde bırak kârı (oyuncu satışı felan da olmadı,kur nedeniyle yayın geliri yarı yarıya düştü, seyirci-konbine satışı olmaması vs hiç söylemiyorum+kur farkı zararı) şu zarar yazılan rakamların bile olması mümkün değil yoksa.Halihazirda sadece futbol şubesi denk bütçe yapamamişken amatör branşlar dahil edildiğinde hiçbir kulübün bu rakamları açıklaması gerçekçi değil.Yalnız Cl ve Avrupa ligi gelirleri daha gelmedi diye biliyorum Mart ayında veya sezon sonu gelecek diye haberler vardı.
Valla beleşe verdik zaten sırf hatıra, sıkıntı çıkarmamaları lazım. Bir daha oyuncu filan alamazlar bizden.Sözleşmede geri çağırma maddesi yoksa kafana göre çağıramıyorsun. Galiba adamların transfer tahtasında da sıkıntı varmış bu doğruysa hayatta yollamazlar.
Lincolnü yiyen falan yok, herif kendi kendini yedi ne alakaLincoln'ü yiyenler arasında değil miydi bu?
Hocakale direği konusunda kim tartışmış burak elmasla orayı kaçırdı maykıl aydınlat beni
Bild gazetesine göre, biz Lincolna 2,1 milyon € teklif etmissik.
Yaş kaçne lincolnu kim bu
Terim ile tartışmış diye anladımkale direği konusunda kim tartışmış burak elmasla orayı kaçırdı maykıl aydınlat beni
Yaş kaç