Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linconü yazarmısın bi ara mayk
merak ettiğim bişi
Almanyada 800 bin euro maaş alıyordu, hamite sormuşlar alalım mı diye hamit aman almayon demiş sakın. Bizimkiler 3.5 imza 2.5 yıllık + her yıl 1 m daha imza vermiş. 15 günde bir polatın otelinde linconün yanına giderdim diyo deplasmana götüröeye ikna etmek için. Bi de kulübü yeme şekillerini anlattı yiyicilerin

Yalnız Cl ve Avrupa ligi gelirleri daha gelmedi diye biliyorum Mart ayında veya sezon sonu gelecek diye haberler vardı.
Bütçede gelir diye gösterilmiştir.Kalem kalem bakmadım ama pandemi döneminde bırak kârı (oyuncu satışı felan da olmadı,kur nedeniyle yayın geliri yarı yarıya düştü, seyirci-konbine satışı olmaması vs hiç söylemiyorum+kur farkı zararı) şu zarar yazılan rakamların bile olması mümkün değil yoksa.Halihazirda sadece futbol şubesi denk bütçe yapamamişken amatör branşlar dahil edildiğinde hiçbir kulübün bu rakamları açıklaması gerçekçi değil.

Sözleşmede geri çağırma maddesi yoksa kafana göre çağıramıyorsun. Galiba adamların transfer tahtasında da sıkıntı varmış bu doğruysa hayatta yollamazlar.
Valla beleşe verdik zaten sırf hatıra, sıkıntı çıkarmamaları lazım. Bir daha oyuncu filan alamazlar bizden.

Sinan Bolat her oynadığı maç jeneriklik gol yiyordu herf direk goller geliyor aklıma.

Bild gazetesine göre, biz Lincolna 2,1 milyon € teklif etmissik.

kale direği konusunda kim tartışmış burak elmasla orayı kaçırdı maykıl aydınlat beni

Şükür: riberynin geldiği günden beri gideceğini ben biliyordum, ribery ben geçici geldim diyormuş. Kontratı bile öyle hazırlanmış. Ribery şüküre söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt