- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
şu an imkansız
niya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an imkansız
para yok reis nasıl yapacaksın
içerden bilgi veriyorOyuncuların ruh hali çok kötüymüş bunu biliyoruz gerçi.Tribünde ciddi ayrışma varmış, birbirlerine su şişeleri fırlatmış insanlar.
Yeni gelen hocanin da en buyuk destekcisi olurum dedim ki torrenta güveniyorum gercektenEkli dosyayı görüntüle 148240Ekli dosyayı görüntüle 148241Ekli dosyayı görüntüle 148242Ekli dosyayı görüntüle 148243Ekli dosyayı görüntüle 148244guzel aciklamalar yapmış
Evet reklamlar cilgincaEkli dosyayı görüntüle 148245
hocaların LC waikikisini aldık
daha iyi tanımlanamazdı heralda torrent
Bu yine bir şey değilmiş ya bireysel bir olay.Ama bunda bir grup terim tezahüratı yapmış, diğer grup da karşılık olarak re re ra ra demiş.Birbirlerine girmişler şişeler falan.başak maçında da önümde bi herif (sarhoş) diğerine bu Gassaraylı değil valla değil biz gol yeyince sevindi dedi 10 dk münakaşa çıktı araya millet girdi sonra zanlı herifi yanına oturtup telefonundan foto fln gösterdi o arada devre oldu sonrasını bilmiom.
Üstat ne olacak bu işlerbaşak maçında da önümde bi herif (sarhoş) diğerine bu Gassaraylı değil valla değil biz gol yeyince sevindi dedi 10 dk münakaşa çıktı araya millet girdi sonra zanlı herifi yanına oturtup telefonundan foto fln gösterdi o arada devre oldu sonrasını bilmiom.
Üstat ne olacak bu işler
Küme düşürüyoruz yav bu ne yav
Vallah yıldım artık
Trabzona yenilmeyizdüşme işi beni de düşündürmeğe başladı. tspora da yenilelim hayırlısıyla da ondan sonra biraz ara var dransferler fln inş düzeltecez.
Antalya macinda iyidi, nedense hemen birdaki macta kesik yedi. Son galibiyetimiz Antalya Maci.Aytac atalay(bartug) emre kilinc morutan kerem halille baslasak kasımpaşayi yenecek miydik?aytac hatay macinda cok mu iyiydi
Trabzona yenilmeyiz
artık bu genç oyuncu fetişine son verelim değil mi üstad. emekli topçu da almasınlar ama bi türlü bu işin dengesini kuramadık3 baba transfer
2 türk transferi
sacramento da teknik heyete girsin
bunlar şart