Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içerden bilgi veriyor :D Oyuncuların ruh hali çok kötüymüş bunu biliyoruz gerçi.Tribünde ciddi ayrışma varmış, birbirlerine su şişeleri fırlatmış insanlar.

şimdi berkan ve feghouli yetişecek mi ts maçına

Kaleci, Okay Yokuşlu, Gedson, Dovbyk şu 4 oyuncuya ihtiyacımız var. Okay oyunu tutmak olsun geriden topu tutmak ve fizik gücü eksiğimizi kapatır orta sahada ve yerli aynı zamanda çok da zor olmasa gerek kendisi hiç şans bulamıyor 3 milyon civarına alınabilir gayet. Bir zahmet bir tane kiralık kaleci bulun yada Okan Koçuk'u çağırın, Gedson zaten istenen ücret 8 milyon kendisi kontra yememize ciddi çare olur. Bizim en büyük eksikliğimizden biride forvetin topu ilerde tutamaması bu bizim en büyük problemlerimizden biri Dovbyk'te bunun için biçilmiş kaftan. Domenec'i getiriyorsan bu adamları da getirmek zorundasın zaten adamı en saçma zamanlardan birinde getirdin en azından destek verin bari. Adamı normalde ya Denizlispor maçından sonra getirmelilerdi yada Trabzon maçından sonraki milli aradan sonra getirmelilerdi.

Yeni gelen hocanin da en buyuk destekcisi olurum dedim ki torrenta güveniyorum gercekten
Screenshot_20220120-233040_Chrome.webp
Screenshot_20220120-233044_Chrome.webp
Screenshot_20220120-233047_Chrome.webp
Screenshot_20220120-233156_Chrome.webp
Screenshot_20220120-233132_Chrome.webp
guzel aciklamalar yapmış

içerden bilgi veriyor :D Oyuncuların ruh hali çok kötüymüş bunu biliyoruz gerçi.Tribünde ciddi ayrışma varmış, birbirlerine su şişeleri fırlatmış insanlar.

başak maçında da önümde bi herif (sarhoş) diğerine bu Gassaraylı değil valla değil biz gol yeyince sevindi dedi 10 dk münakaşa çıktı araya millet girdi sonra zanlı herifi yanına oturtup telefonundan foto fln gösterdi o arada devre oldu sonrasını bilmiom.

Okay Yokuşlu'nun adının bizle hala geçmemesini cidden anlamıyorum hem Türk hem ihtiyacımız olan 6 numara Domenec'in sistemine de uyuyor ve adam sadece doğru duracağı yerlerle fark yaratır. 6 numarada net eksiğimiz varken şimdiye almamız gerekirdi. Dovbyk adı bir çıktı o da tam bizim ligin forvetiydi sonra kayboldu acil eylem planını yapmalı bu adamlar gelmeli.

başak maçında da önümde bi herif (sarhoş) diğerine bu Gassaraylı değil valla değil biz gol yeyince sevindi dedi 10 dk münakaşa çıktı araya millet girdi sonra zanlı herifi yanına oturtup telefonundan foto fln gösterdi o arada devre oldu sonrasını bilmiom.
Bu yine bir şey değilmiş ya bireysel bir olay.Ama bunda bir grup terim tezahüratı yapmış, diğer grup da karşılık olarak re re ra ra demiş.Birbirlerine girmişler şişeler falan. :(

Üstat ne olacak bu işler
Küme düşürüyoruz yav bu ne yav
Vallah yıldım artık

Umarım transfer yapılmaz. Vasıfsız belmas yerine gelecek yeni yönetim yapsın transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt