Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Birbirinden artık nefret etme noktasına gelen gruplar var. Karşılıklı olarak her türlü suçlamalar, "Avanta imaları"na varan iddialar kol gezerken Galatasaray markası büyük zarar görmeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken konuşması gereken yerde konuşmayan, konuştuğu zaman ise soru işaretlerini gidermek yerine soru işaretlerini artıran bir başkan var.

"Kavga edercesine bir cevapla karşılaşıyoruz"
Yönetimini birçok konuda dinlemeyen, tek başına atamalar yapan, camianın telkinlerine rağmen neredeyse bu telkinlerin tersini uygulayan başkan Elmas daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum ama Galatasaray camiasında kimle konuşursam konuşayım söyledikleri şu: İyi niyetle bir şey söylemeye çalışıyoruz, hemen kavga edercesine bir cevapla karşılaşıyoruz. Birçok yakın dostuyla artık konuşmuyor, kimseyi dinlemiyor. Başkanlıkla, hükümdarlığı karıştırmış bir hali var..."

"Burak Elmas'ın kendi felsefi kodlarına dönmesi gerekiyor"
Galatasaray'ı genetik kodlarına döndürmek için yola çıkan Burak Elmas'ın önce kendi felsefi kodlarına dönmesi gerekiyor. Benim tanıdığım Burak Elmas, böyle biri değildi çünkü...

Mali ibrasızlığın kapısından dönüldü!
Evet çünkü Galatasaray yönetimi Riva arazisinin gelirlerini az daha 5'te 1'ine kırdırıyordu. Riva arazisinin ikinci ve üçüncü etap gelirlerinin reel beklentisi 800 milyon lira. Bu gelirlerin 2 milyarı bulacağını öngörenler de var... Yönetim bu gelirleri 160 milyon liraya bir kredi ödemesinden dolayı kırdırtmak için yola çıkıyor. Ama araya giren iki eski başkan "Bunu hiçbir şekilde genel kurula açıklayamazsınız, mali olarak ibra edilmezsiniz" diyor. Nihayet bu sert uyarıyı dikkate alıyor başkan ve kurmayları. Bu uyarı da diğer uyarılar gibi dikkate alınmasa iş çok vahim bir boyuta gelebilirdi
bunlar bakkal yönetemez derken ciddiydik

Şöyle bir şey var. Perşembe Ocampos'un geleceği ve danışmanlık için görüşüleceği de söyleniyor bu şekil olabilmesi mantıklı. Oyuncu satarken de ciddi yardımı olur Ocampos kendi bütçesini oluşturabilir Marcao- Kerem'i satarak 30-35 milyon bütçede oluşturabilir kendine. Bu yönetimin ömrü uzun olmayacak gibi. Eğer Ocampos'u ikna ederlerse yeni gelecek yönetimde umarım Terim'e gitmektense bu Ocampos ile bir kurumsal yapıyı inşa ederler.

idman photoları nerde
1642509959571.webp

Şöyle bir şey var. Perşembe Ocampos'un geleceği ve danışmanlık için görüşüleceği de söyleniyor bu şekil olabilmesi mantıklı. Oyuncu satarken de ciddi yardımı olur Ocampos kendi bütçesini oluşturabilir Marcao- Kerem'i satarak 30-35 milyon bütçede oluşturabilir kendine. Bu yönetimin ömrü uzun olmayacak gibi. Eğer Ocampos'u ikna ederlerse yeni gelecek yönetimde umarım Terim'e gitmektense bu Ocampos ile bir kurumsal yapıyı inşa ederler.

Neden ilk akla Marcao ve Kerem'i satmak geliyor anlamıyorum. Madem maharetli bu Ocampos, Berkan'ı satsın, Taylan'ı satsın, Feghouli'ye takım bulsun, Yedlin'i satsın, Diagne'yi satsın...

Neden ilk akla Marcao ve Kerem'i satmak geliyor anlamıyorum. Madem maharetli bu Ocampos, Berkan'ı satsın, Taylan'ı satsın, Feghouli'ye takım bulsun, Yedlin'i satsın, Diagne'yi satsın...
Berkan'ı falanda satabilir. Ama diğerlerini nasıl satsın? Bu görevde adamlar talibi olunan oyuncuları daha iyi fiyata satabilirler ama hiç talibi olmayan oyuncuları onlarda satamazlar.

Yaz sonunda Barkley Karagümrük’e geliyormuş. Çok zor değilmiş getirmek.

Danışman olur, psikolog olur ne bileyim Floryadaki Arkeolojik Ürünlerden sorumlu President olur orası çok önemli değil 😄

Burak Elmas üzerindeki yükü atmak istiyorsa Işıtan Gün ün istifasını isteyim tepkilerden kurtulmalı sonrasında böyle Luis Campos gibi "üst seviye" yöneticileri ikna etmesi lazım

Hani öyle bir teknik kadro / yönetim kadrosu olması lazım ki kimse Fatih Terim ismini zikretmesin. Eğer Kasımpaşa / Trabzon ve Alanya maçlarında peşpeşe puan kayıpları gelirse mevcut durumda ilk başı yanacak Burak Elmas ın kendisi

Beceriksiz herifler bir kaleci alın artık be 5 gün sonra Trabzon ile maçımız var kalede un çuvalı kadar işlevi olmayan bir adamla çıkacağız maça halen duyumun D si yok.

Galatasaray sözlükte bugün Okay Yokuşlu önerisinde bulunmuş biri, normalde çok sevdiğim bir adam değil ama 6 numara oynayan oyuncularımız Berkan ve Taylan ise bunlara göre fersah fersah 6 numaradır Okay

Hem bu Hatay maçında üçlüye döndüğümüz anda defansta topla çıkan ilk topları alan Aytaç veya Alpaslan gibi adamlara bakarak o rolü n iyi şekilde yapar, yarım stoper - yarım 6 numara gibi oynattığımız bir üçlü savunmada Boey & PvA ikilisini korkunç derecede efektif kullanabiliriz

Yani Domenec Torrent in ilk planladığı şey bu mu bilmiyorum ama o stoperin arasına girerek insiyatif alan top kullanan bir 6 numara her koşulda gerekiyor, ki bana kalırsa STSL şartlarında bir 6 numara için hava topu etkinliği çok önemli

Kaleci olarak yabancı isim olacak gibi. O zaman 6 numaraya Okay çok iyi oturur gibi takımın da süre de bulamıyor PL falan deniyordu oda iptal oldu sanırım 2-3 milyona bonservisini alabiliriz bence. Fizik gücü olsun ayağı olsun işimize yarar bence.

Yerli
Boey Nelsson Marcao PvA
Lemina Gedson
Morutan Halil Kerem
Forvet

Cokmu zor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt