- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.141
- 5.998
bu halil için amma para vermişiz yaw. 1.850
sezon bite de kadrodaki fuzul miktarı azaltıla hayırlısıynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitsin yav,eren aydinda topla donuyo, dikine gidiyo.ustune golcü.ereni kazanmalıyızbu halil için amma para vermişiz yaw. 1.850
Kaleci konusuna katılıyorum ama sene başı ADS maçlarını izlemiş biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki Yunus ciddi gelişim gösterdi. Hatta Montela yerine Rıza devam etseydi de aynı durum söz konusuydu. Sene başında kiraya vermeseydik BAY gibi sövülüyordu. Yunus duran top konusunda da kendini geliştirebilirse çok önemli bir kazanım olacak bizim için.Cok guzel planlama fatih hocadan. okani ve batuhani zorla yönetim gondermistir kesin terimtrollerine gore.yunus iyi görünürken kampta ve maclarda gönderilmesi yanlıştı.diyolarki yunusa sabredecek miydiniz ki bunu bende dedim sürekli ama yanlış bu.hoca yunusun arkasinda duracaktı iyi da oynasa kötü de oynasa,taraftara destek olun diyecekti.altyapi da bu yapılanmada onemli diyecekti.altyapisiz planlama eksik olur.
Yunusa ihtiyacimiz vardi rotasyonda,o yuzden oyle söyledimKaleci konusuna katılıyorum ama sene başı ADS maçlarını izlemiş biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki Yunus ciddi gelişim gösterdi. Hatta Montela yerine Rıza devam etseydi de ayı durum söz konusuydu. Sene başında kiraya vermeseydik BAY gibi sövülüyordu. Yunus duran top konusunda da kendini geliştirebilirse çok önemli bir kazanım olacak bizim için.
Çok süre veremezdik. Babel-Kerem-Feghouli-Morutan-BAY. 20 maçta toplam 45 dk'yi bile bulamazdı. Geçen sene Kerem ilk yarı 60 dk süre bulabilmişti. Zamanında Arda'da Manisa'da parlamıştı. Hatta bize karşı çok iyi maç çıkarmıştı. Adnan Polat yanındakilere kim bu oyuncu diye sorduğunda, aldığı cevap: "Bizim oyuncumuz, Manisa'da kiralık" olmuştu. Umarım onunda kariyeri Arda gibi olur.Yunusa ihtiyacimiz vardi rotasyonda,o yuzden oyle söyledim
Tamamterimin kadro muhendisligi gercekten berbat
Ne alaka boş yorumBurasi forum aga egitim kampi degil ki
Sana turkceyi,futbolu vs herseyi ogretemeyiz sal bizi
Boş muhabbetNe alaka boş yorum
Puhahahah. Yardımcı TD anonsu yapıyoruz. Bu arada Riera hoşgelmiş.
Olm sen ruh hastasimisin kendini alintiliyosun falan yawBoş muhabbet

Güvenilir bir gaynakmoz zart sport mu