- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Boş muhabbetOlm sen ruh hastasimisin kendini alintiliyosun falan yaw![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş muhabbetOlm sen ruh hastasimisin kendini alintiliyosun falan yaw![]()
Sen böyle diyince aklıma kulübede takım giyen td vs eşofman giyen td kıyası yapmak geldi.takim elbise beklerdim
yakismamis
Gelenler:torent,campos,riera,torentin ekibi
Gidenler:ft,ftnin ekibi,asuncao,luyindama,yedlin
Guzel seylerde oluyor
Asuncao transferi,8 milyonluk luyindamalar,13luk diagneler,sozlesmesi uzatilip takimdan gonderilenlere ses cikarmayan gerizekalilar camposa ses cikarmazlar rnttasCampos bos is, danismanlik ayagina para cukkalayacak takima da zerre faydasi dokunmaz bu sekilde. Ayda gelir 1 mac izler waow der olan kulube olur.
Yeni bir projeye başlıyoruz herhalde ilki kaput.
Kadro muhendisligi ve terimmi ?o degilde
terimin kadro muhendisligi nasil boyle berbat yapti anlamak guc
Campos SD olarak olacağını düşünmüyorum. Sonuçta yönetimin durumu bile belli değil o yüzden Campos kendisini böyle bir cendereye atmaz gibi danışman olabilir ki bu bile onun planlarına ve tavsiyelerine göre hamleler yaparsak ciddi bir artı yazacaktır. Sene sonu yönetim durursa falan SD olabilir yada onun adamlarından birini SD yapıp onu danışman yapmakta mantıklı. Yeni yönetimde gelse bu yönetimde olsa artık böyle bir yapı kurulmalı. Tekrar Terim'e gidip eski döngüye girmektense bu yapıyı kurup ısrar etmemiz gerekir.Bu Campos hamlesini yapabilirsek, Riera-Tuğberk-Torrent üçlüsü ile çok iyi bir sistem kurabiliriz. Altyapının başına da liyakatlı birini getirirsek benden tam destek. Çok iyi bir yapılanma olur.
Paşaya saplarsak iyi olacağım gibinaber ahmet
Fikir alışverişi olmuştur Torrent gelmeden bencebi de campos gelip bu torrent işe yaramaz diomuş![]()