- 3 Temmuz 2012
- 138.077
- 86.904
- 5.338
bitane 2 eli olan kaleci alsak yeter elleri olmadı ve görmesi yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail'e yardımcı mı gidecek CamposHazır İstanbul’a gelmişken Koç’ta şansını dener muhakkak belli olmaz heveslenmeyelim bence
Sene sonu Altay+Atilla + Kim’i satıp sana 45M bütçe veririm istediğin hocayı getir dese?İsmail'e yardımcı mı gidecek Campos
Gidecekse bu zihniyetteki bir adamı hiç almayalım zaten
Bence de bu arkadaş belli ki kadro yapılanmasında operasyona geliyor.Eldeki asetleri yurtdışına pazarlayip ajandasindaki, portföyündeki uygun isimleri de bize getirecek.Yoksa sözde danışmanlık telefonla bile olur.Burada önemli olan özellikle hakim olduğu Avrupa ve Amerika pazarından Talisca,Gedson,Ribery tarzı genç oyuncuları takıma kazandırabilmek.Romanya pazarından daha geniş bir networke sahip yeni bir vizyonla devem etmeyi düşünmek önemli ve devrim niteliğinde bir karardır.Ancak bu operasyonu gerçekleştirmek için gerekli maddi kaynak da umarım sadece oyuncu satışından gelmez.Sürekli taşlarla oynarsak takım oturmayacagi için öncelik takımı güçlendirmek olmalı.Kulüpte para yok ama Campos acaba şöyle bir şey der mi? Ben Kerem- Marcao'yu satarım bu devre arasında onların parasınıda yeni yapılanmada kullanırım tarzı bir şey de olabilir. Kerem- Marcao'yu 30-35 milyona gayet rahat pazarlar Campos onların yerinede 4-5 oyuncu alsa. Yazın da Nelsson- Mohamed falan ile bu şekilde bir planlama da olabilir.
Hocam be , çocuğu şu maçta çıkarmış sahada Feg ve Babel aynı anda fark atıcak çünkü hocam.
bi nane yapamazlarValla bu gün arkama yaslandım izliyorum ocamposu getiren yönetim kalecide alır 6 noda forvette içim rahat şuan
hayırBeyler Ross Barkley hayırlı olsun diyebilirmiyiz?
Esas şimdi sabretmek lazımbu kurulan ekipler ya tarih yazar ya da ağzımıza sıçar