Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hocam be , çocuğu şu maçta çıkarmış sahada Feg ve Babel aynı anda fark atıcak çünkü hocam.

Eğer Cica sol iç gibi oynamaya devam edecekse üçlü orta saha düzeninde sağ iç / 10 numara pozisyonu bu takımda Morutan ın olur. Elimizdeki oyuncular ile

Kerem-Cica-Morutan-E.Kılınç

Oynar bana kalırsa hücum tarafında,

bu kurulan ekipler ya tarih yazar ya da ağzımıza sıçar
Aslında devre arasında değişmesi en kabul edilebilir şeyler futbolculara nazaran... zaten sezon sonuna kadar mucizevi işler olmaz ise "başarılı" sezon olmayacak (genede son 16 yı başarı sayarım en kötü) . Bu ekipler, adamlar ne derseniz diyin bir şeyler becerebilirse ya da oturtabilirse - önümüzeki sezonun planlamasını çok sağlam yapabilirler.

Kaleci için sinan Bolat diyorlar Allah akil fikir versin Koyun genç bir Kaleci ya 33 yaşında adam Fatih dursun kalede giden gitti zaten sezon olarak

Bizi futbolculara çöp diyoruz ya Göztepeninki çöpoğluçöp ama teknik adam farkı çıkıyor ortaya

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasimpasa maçını kaybedersek küme düşmenin ciddi adaylarından oluruz, goztepe de kazandı bugün. Ortada hala ne giden ne gelen var. Bir iş beceremiyor bu yönetim. Ancak boş adamlara para sacsinlar. Oyuncu yollayin yeter be yeter beklediniz. Luyindama, gustavo, babel, yedlin kim gidecekse elinizi çabuk tutun. Hala İsmail kalede. Orta saha ve kaleci acil şart.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luis Campos futbol dunyasinda onemli bir isim. Baglantilari iyi oldugu icin oyuncu kesfetmek ve arastirma konusunda basarili. Lille’i Bielsa doneminden beri takip ediyorum. Transfer konusunda cok iyi isler yapti. Galtier’e her sezon saglam kadro verdi. Sadece genc oyuncu degil, ayni zamanda is yapabilen tecrubeli oyuncular da aldi. Son yillarda Pepe, Gabriel, Leao, Osimhen gibi oyunculari iyi paraya sattilar. Ajax’in yetersiz gordugu Botman’i 8 milyona aldi mesela. Botman’in Lille’deki ilk maclarini izledigimde buraya da yazmistim cok iyi stoper olacak diye. Botman’a bir cok teklif geldi ve gelmeye devam ediyor, bu transfer doneminde Newcastle’in 35-40 milyon euro’luk teklifini kabul etmediler. Milan’in da ilgisi var. Jonathan David de sezon sonunda iyi paraya satilir. Yani demek istedigim Lille hala Luis Campos transferlerinin ekmegini yiyor. Luis Campos Lille’de Gerard Lopez(baskan) ile birlikte calisti. Gerard Lopez su an Bordeaux’un sahibi. Lig siralamasina bakin adamlar kume dusme hattinda. Luis Campos farki.

Bize gelirse verecegimiz gorev onemli. Bulundugumuz durumdan dolayi yuksek bir butce sozu vermemisizdir. Umarim oyuncu pazarlama konusunda yardimci olur.

Son düzenleme:
Madem böyle bir yapılanmayı becerebiliyordunuz sezon başı kimseyi kırıp dökmeden kaos yaratmadan Fatih hocayı yollasaydınız ya

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt