Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS maçına kimse yetişmez de Alanya maçına kadar en kötü 3 takviye gelmeli yoksa küme düşeceğiz. Bu işin şakası kalmadı. Para yoksa da yaratılmalı. Bu durum acil bir durum.

Bu takımda Fernando gittikten sonra 1 yıl seri (tek başına) 6 aylık olmasına rağmen anca 3 ay oynayan Gedson başka orta saha alınmadı bu takıma. (katkı sağlayan ciddi manada) Hiçbir yönetim beceremedi bunu.
Onyekuru parça parça Keremde bu sene tek başına kanadı idare etti. Feghouli son şampiyonluktan sonra ortada yok. Halen kanatlarımız sorunlu 3 senedir kimse çözmedi.
Gomisten sonra takıma forvet gelmedi.
Alın size yönetimlerin özeti. Neden başarısız diye sorguluyoruz ya cevap okadar basit ki ve ortada gören yada çözen yok. Hoca hoca hoca. Kimse başka bişey bilmiyo. Boşverin hocayı mocayi istersen klopp getir neye yarar.

kalede volkan,mehmet bolukbasi gibi komedi adamlarla oynadigimizda olmus ama takimda kaliteli adamlar olduğundan 1997 ve 1998i sampiyon tamamlamisiz.ki 1998de 9 puan geriden gelmisiz.kaleyi bi sekilde halletmen icin ön tarafta isi bitirmen lazım, ön taraf cok eksik

Buradan da cikacagiz,hem de güçlü çıkacağız.3 sezondur kahroldugunuz kadar sevinin sonunda Allahin izniyle insallah.iyi geceler

kaleye çipeyi,sol beke ömeri orta sahaya alparslan ile pvayı koyan adamın teknik direktör lisansını yırtar atarım.Allah biliyor ya okan buruktan hiç hazetmem yaptığı yanlışlardan ötürü ama şuan tek çare okan.Bu vasıfsız yönetim okanı getirsin sonrada istifa edip bari defolup giderken hayırlı bir iş yapsınlar

Sansimizda mok gibi. Direkten top dönuyor Karsi atak gol. Lan bi gir iste. Ozaman o Karsi atakta gol olmayacak. Nebicim sans bu.

En az iki ortasaha bir kanat lazım. Forvette Muhammed yerine iyi biri bu yönetim bunu yapamaz maalesef

buarada şunuda belirteyim bizim alt yapıdan çipe kadar kaleci ,ömer kadar sol bek ve alparslan kadar orta saha çıkmıyorsa orayı kapatsınlar boşuna masraf yapmasın kulüp
Acaip hoşuma gitti bu yorum cidden o kadar doğru yazmışsın ki. Ozan kabak sonrası oyuncu yok. Önceside pek yok...

rodop muhammede ingiltereden iki takım fiyat sormuş. fransadan ziyade oraya gitmesi daha yüksek ihtimal diyor
bir de orta sahaya portekizli bir oyuncu alıyorlarmış. gedson değil herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt