Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik zor geliyor yav,torrenti veya sucsuz birini savunmak bile,mevzu Galatasaraysa.o kadar yıldım,bunaldim.twitterda asil hesabimi kapatip,sahte hesapta sadece Galatasarayi takip ediyorum.yellowredwall hesabi da surekli canli oda diye bi yer icin yayin yapıyoz diye twit atıyordu.engelledim tahammulum yok
Twitter çok toksik bir ortam gerçekten.Ben de dayanamayıp sildim.Sosyal medyada böyle saçma sapan davranmaları önemli değil de iş tribüne girmiş maalesef.

Gol attıktan sonra bile protestoya devam ettiler.Zaten kırılgan olan oyuncular iyice çöktü.Üstüne biz gol yeyince de coştular.Terim tezahüratları, ıslıklar filan...Hoş değil

ben istemedim onlar aldı kartını oynama vakti geldi demekki. ozaman niye 1 yıl boyunca gençleşecez, oyuncunun geçmişine yatırım yapmayacağız artık diye beyanatlarda bulundu hoca. ben yemiyorum şahsen bu bahaneleri artık. transfer dönemi bitince hoca yapılan hamlelerden çok mutluydu ayrıca. basın toplantısında çok istediğini itiraf ettiği morutanı bile aldı sonunda.
Yalniz bu yayında terimi gömüp yönetimi koruyorlardı. Bu 3 yıllık plan terimin değil burak elmasin dediler.

Ghezalli bjkye kitledik 2.5 milyon avro yillik,morutani aldik mis gibi.roiser bjkye kol gibi girdi,boey geldi ohhh helal belmas yapistir bjkye bize gencler yakisır diyen terimci arkadaslar var mi böyle dansozluk lan

Bu arada zemin yenilemesi sırasında büyü yapıldığı konusunda ısrarımı yineliyorum.
Büyü falan işleri ben umursamam pek inanmam ama bu iş buraya doğru gidiyor. Lan arkadaş bizim heriflerin çektiği tüm şutlar direğe gidiyor herif sıfır noktasından içeri top çevirdi gol oldu bak sofırdan gol yedik yav.
Bunun artık beceri veya kalite ille ilgisi kalmadı bu zeminde büyü var kardeşim herifler yapmış birşeyler.
Aziz ve avaneleri severdi böyle işleri tff'nin başındaki herif büyü ve şike işleri başkanının sağ kolu adamdı. Her bok beklenir bunlardan

Ghezall maliyetli diye alinmadi,herkeste dogru karar dedi terimcilerde dahil
başarılı olunca herşeyi yapan hoca. başarısızlıkta o yapmadı ki. işin enteresan tarafı herşeye gün gün tanık olmamıza rağmen bu yalanı yiyenler var. bu kadroyu kuran kişi fatih hocadır ve kurduğu kadrodan dolayı da çok mutluydu hepimiz yaşadık o süreci.

Yalniz bu yayında terimi gömüp yönetimi koruyorlardı. Bu 3 yıllık plan terimin değil burak elmasin dediler.
burak da başka bi beceriksiz. bu 3 yıllık planlama ikisinin de eseri. hoca zaten sürekli taraftardan 3 yıl süre istiyordu. bu gençleşme meselesine buraktan önce bile kafayı takmıştı kaç basın toplantısı da söyledi.

başarılı olunca herşeyi yapan hoca. başarısızlıkta o yapmadı ki. işin enteresan tarafı herşeye gün gün tanık olmamıza rağmen bu yalanı yiyenler var. bu kadroyu kuran kişi fatih hocadır ve kurduğu kadrodan dolayı da çok mutluydu hepimiz yaşadık o süreci.
Ben twitter da hocaya elestiri yapiyodum ama laf sokuyolardi ortaya twit atip.ufff simdi analiz kasacak elestirici tayfa,ben yatmaya gidiyorum diyen mi dersin,bu kadar gol kacmis,hakem dogramis hala takim söyle oynuyo boyle oynuyo diyosunuz diyenler mi full gerizekali doluydu

Son kontratına gelen oyuncuları almak ne kadar yanlışsa kadroyu full ham oyunculardan kurmakta o kadar yanlış oldu. Fm gibi wonderkid topla gibi bir durumda yok ki bu oyuncular wonderkidde değilmiş görüldüğü üzere. Karar verici oyuncu tercihi daha garanti olabilirdi tecrübeli hakkını sol bek yerine sağ kenarda Berghuis vs. skor yapacak oyuncularla geçebilirdik keza tecrübeli ön libero hiç iş buralara gelmezdi.

Hiç bir şey söylememiş ki 14 ocakta gedsonu satın alacaklardı sonra bir şey oldu ne oldu bilmiyorum dan ben bir şey anlamadım istediğimizi dünya alem biliyor zaten niye olmadığı daha önemli bir bilgi onu da bilmediğini söylüyor. Kaleci ise belli bir olay aynı gedson gibi.

Son kontratına gelen oyuncuları almak ne kadar yanlışsa kadroyu full ham oyunculardan kurmakta o kadar yanlış oldu. Fm gibi wonderkid topla gibi bir durumda yok ki bu oyuncular wonderkidde değilmiş görüldüğü üzere. Karar verici oyuncu tercihi daha garanti olabilirdi tecrübeli hakkını sol bek yerine sağ kenarda Berghuis vs. skor yapacak oyuncularla geçebilirdik keza tecrübeli ön libero hiç iş buralara gelmezdi.

Onu bunu bilmem de

Kaleci
Dos
Forvet

bu mevikler kesinlikle 27+ tecrubeli oyuncular olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt