Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vidal
Isco
Gedson

sunlari alsak orta sahaya Ismail'e top bile gelmez artik. 🙃

o kdr anlamıom futboldan pasla çıkma fln onları bilmem sadece şunu diyebilirim ne hikmetse rakibi karşılama, ilerde basma, müdafa sanki daha da geriye gitti. böyle olucaksa iyice tutarız.
Bu kadsr pozisyon vermiyorduk.Denizli macinda 3 gol yedik ama 3 kere geldiler cipe sayesinde 3.de gol olmustu.Milyon tane pozisyona girdik.Torren hoca geldiginden beridir.7 gol yedik .Goller disindada cok net pozisyonlar verdik.Hirs mirsta kalmamis takimda.Mudafa geriye gitmis harbiden

Elmas gitsin kayınpederini satsın elneny ve alexis sanchezi getirsin yedikleri naneleri temizlesin yoksa mortingenn strayze

Artik zor geliyor yav,torrenti veya sucsuz birini savunmak bile,mevzu Galatasaraysa.o kadar yıldım,bunaldim.twitterda asil hesabimi kapatip,sahte hesapta sadece Galatasarayi takip ediyorum.yellowredwall hesabi da surekli canli oda diye bi yer icin yayin yapıyoz diye twit atıyordu.engelledim tahammulum yok

Yakın zamanda genel kurul yok mu yav şunları öttürsünler bi ağlatsınlar

O kadar rezil bi durumdayiz ki neye kufur edecegimi sasirdim

Takimi copluge ceviren ftyemi

Takimi kuran bu noktaya getiren ftye hic sucu yokmus gibi tezahurat yapan uayami

Transfer yapma zorunlulugu belirdigi icin menajer kucaklarina dusecek yonetimemi

Takimi satan futbolcularami

Takimi ve kendisini satan futbolculari goremeyen teknik ekibemi

Bu noktaya getirilirken engelleyemeyen bizemi

Kime sovecegimi sasirdim
Ben sana soveyim ikimizde rahatlayalim

Öyle bir yönetim var ki başımızda, umurlarında değil sanki şu bulunduğumuz yer.
Elmas zaten başkan gibi başkan olsa bir önceki maçta hele hele Hatay'a da gitmişken, kör göze sokar gibi doğrandıktan sonra mac sonu stadin önüne çıkar orada bas bas bağırırdı.
Nerede abi bu başkan, isitan vs.
Bakın bu işin sonu hiç hayır değil, ben ömrümde böyle doğrandiğimiz, temsil edenlerin de bu kadar sessiz kaldığı bir dönem görmedim, daha önce de duymadım. Bilerek kötü yönet deseler ancak bu kadar yönetirdi sokaktan geçen bir insan da, bilerek mi yapıyorsunuz napiyorsunuz abi siz o koltuklarda ?

ben istemedim onlar aldı kartını oynama vakti geldi demekki. ozaman niye 1 yıl boyunca gençleşecez, oyuncunun geçmişine yatırım yapmayacağız artık diye beyanatlarda bulundu hoca. ben yemiyorum şahsen bu bahaneleri artık. transfer dönemi bitince hoca yapılan hamlelerden çok mutluydu ayrıca. basın toplantısında çok istediğini itiraf ettiği morutanı bile aldı sonunda.

Gedson,kaşar 6 numara ve isco al sevgili burak elmas.hala büyük sansin var basarili olmak icin o camposlar,sacramentolarla falan.haritanin vadettikleri icin harekete gec,uyarilari dikkate al artik be adam

ben istemedim onlar aldı kartını oynama vakti geldi demekki. ozaman niye 1 yıl boyunca gençleşecez, oyuncunun geçmişine yatırım yapmayacağız artık diye beyanatlarda bulundu hoca. ben yemiyorum şahsen bu bahaneleri artık. transfer dönemi bitince hoca yapılan hamlelerden çok mutluydu ayrıca. basın toplantısında çok istediğini itiraf ettiği morutanı bile aldı sonunda.
Iyce kafayı yediler bunlar

Herkes bir şekilde suçlu oluyor ama medyada ,twitter da hoca hiç bir vakit hatalı,suçlu olmuyor ya ne güzel iş. Larsen alınsaydı , morutan yerine ghezzal alınsaydı hoca bunları istemedi ki boey istedi , morutanı istedi almadılar olurdu.

Herkes bir şekilde suçlu oluyor ama medyada ,twitter da hoca hiç bir vakit hatalı,suçlu olmuyor ya ne güzel iş. Larsen alınsaydı , morutan yerine ghezzal alınsaydı hoca bunları istemedi ki boey istedi , morutanı istedi almadılar olurdu.
Ghezall maliyetli diye alinmadi,herkeste dogru karar dedi terimcilerde dahil

İsco'yu nasıl alacağız hayır duası ile mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt